Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 47K
На 21 чи на 22 день у мене обдзвонили/написали всім, кому могли - рідним, колегам, і тд. Сестру довели до істерики, бо якийсь пітушара розповідав їй, як вона буде мій борг відробляти, а вона дуже мнітєльна
А зараз як у Вас ситуація? Яке протермінування і тіло кредиту? Турбують до сих пір?

А зараз як у Вас ситуація? Яке протермінування і тіло кредиту? Турбують до сих пір?
У мене по всіх трьох протермінування, від 20 до 30, терорять щодня. Тіла великі - 2000, 1500 та 550

Терорять щодня Вас чи і оточення?
Всіх. Сьогодні Лайткредо як з ланцюга зірвались. Дзвонять всім, навіть малолітній дитині.

"ℹ️ CПОВІЩЕННЯ СУСІДІВ
CrypSEE планує спілкування з сусідами
Уточнення деталей ситуації та пошук допомоги для вирішення проблеми серед оточення та небайдужих.
📸 🎥 Фіксація проходить коректно.
Закриття всього за 168168 грн
Через 6 годин завершимо збір інформації та повідомимо всіх сусідів — контакти пройшли перевірку.
Дзвінок допоможе уникнути зайвих розмов.
⏳ До 16:00 — закрийте позику.

Оце у них підгорає

Останнє редагування:
Та вже робот звонив , казав що починають діяти в попередження закінчились , тому не знаю що воно буде далі
в мене 1 липня 50 днів по кредиту який я не брала , надсилають лише смс мені і моїй бабусі ідіоти . Я не знаю що роботи мені

А шо у битов стало? сегодня тот страшный 50 й день , и вообще тишина, только робот раз звонил.

Потеряли смысл вам звонить)
Если так то вообще отлично) я не собираюсь платить их космические проценты

А то помню ,год на зад где то тоже такой срок был то на 50 й день в 8 утра уже звонили кукарекали😂

Если так то вообще отлично) я не собираюсь платить их космические проценты

А то помню ,год на зад где то тоже такой срок был то на 50 й день в 8 утра уже звонили кукарекали😂
Что-то получилось выкукарекать?)))

сейчас с 450 насчитали почти 4 к
Ниче так бизнес)))
Не, я не перестаю удивляться наглости подобных контор.
Ладно, МФО приструнил чуток НБУ, ограничил начисление процентов. А вот с этими... Ну, на них никто пока подействовать не может.
Просто можно только прикинуть, сколько бабла отмывается таким способом...

Назад
Угорі