Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 45K
Проблема в том, что начинают истерить кто не шарит в этой теме , и думают что к ним придут братки
У меня был такой случай, это хуже чем коллектора самих битов
Благо отвалились сами и слава богу
Хто до вас приходив біти ?

Усім доброго дня! Маю не мало кредитів, але з ними більш менш розбираюсь, а вот з криптопозиками… у Кріпсі 10+ днів протермінування, у біткепітал 6-7 днів, до моїх родичів поки не телефонували, начитався та надивився про ці криптопозики, дуже жалію що в них взяв, тому не знаю що від них очікувати (Кріпсі тіло 300, біткепітал також 300) до кабінету Кріпсі не можу зайти бо сайт не працює), я так зрозумів їх краще ігнорувати та попередити оточення, що це шахраї? Бо з такими сумами що вони мені нарахували платити їм не особо охота…

А на каком сроке просрочки вам биты дали такие условия?
51-52й

Усім доброго дня! Маю не мало кредитів, але з ними більш менш розбираюсь, а вот з криптопозиками… у Кріпсі 10+ днів протермінування, у біткепітал 6-7 днів, до моїх родичів поки не телефонували, начитався та надивився про ці криптопозики, дуже жалію що в них взяв, тому не знаю що від них очікувати (Кріпсі тіло 300, біткепітал також 300) до кабінету Кріпсі не можу зайти бо сайт не працює), я так зрозумів їх краще ігнорувати та попередити оточення, що це шахраї? Бо з такими сумами що вони мені нарахували платити їм не особо охота…
А як ви планували їх закривати

51-52й

А як ви планували їх закривати

Маєте на увазі стосовно криптопозик? Як у звичайні МФО, але не думав що з ними настільки буде складно… Я тільки до недавніх пір дізнався про них. Але знову ж таки, можливо поки почекати коли запропонують тільки за тіло, чи взагалі не платити не знаю…

А сколько тело у вас было ? А то у меня с 450 насчитали за 3 к жду тот зловещный 50 й день 😂как раз в понедельник будет
Crypsee 1000 отдал 1400 (3 раза по 466)
Bitcapital 1375 отдал 2000 (2 раза по 1к)

Назад
Угорі