Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 61K
собрал полный комплект fin.step, лайткредо, биты и крипси. у каждой шараги тело 350. отдать пока не смогу, вначале следующего месяца пойдут просрочки. думаю, за такую суммарную сумму в покое они меня не оставят. кажется, что жизнь закончилась.

А ці дибілоїди пишуть-дзвонять в неділю? Бо сьогодні моїм добряче нерви потріпали
Теж саме ,вже про них всі забули і сьогодні в сб в4 години родичку мою тероризовала і в тг писали образи в її адресу ,я дуже здивувалась,що в сб активизувались воні затихли взашалі до цього не чіпали 2 місяця

Ну сьогодні вже почали мучити з самого ранку от 9:00 два різних номера +33 один з них навіть прислав мені пopнo колаж

Та чесно хз, сам маю бітів і кріпсі кріпсі вже пів року просрочка в бітів 30+ днів

Та чесно хз, сам маю бітів і кріпсі кріпсі вже пів року просрочка в бітів 30+ днів
І як вони себе поводили до сьогодні був один контакт з третьою людиною, сьогодні скинули п'ять номерів на які вони толі собираються писати толі вже написали і покидали, я до сьогодні їх всіх повністю ігнорив, Тай сьогодні також, просто цікаво на що вони надіються як поводився у Вас кріпсі і біткепитал?

І як вони себе поводили до сьогодні був один контакт з третьою людиною, сьогодні скинули п'ять номерів на які вони толі собираються писати толі вже написали і покидали, я до сьогодні їх всіх повністю ігнорив, Тай сьогодні також, просто цікаво на що вони надіються як поводився у Вас кріпсі і біткепитал?
У меня в битах и крипси 60+ дней просрочки, от окружения не слышал, чтоб что-то творили, может выжидают

У меня в битах и крипси 60+ дней просрочки, от окружения не слышал, чтоб что-то творили, может выжидают
Ну до сьогодні також не сильно кошмарили, але сьогодні якось не спокійно, які проти вас були дії? Що робили вони що робили ви?

Ну до сьогодні також не сильно кошмарили, але сьогодні якось не спокійно, які проти вас були дії? Що робили вони що робили ви?
Я постоянно игнорю, на счёт их действий точно не скажу, может кому-то звонили, про фото с паспортом и коллажи тоже не знаю, никто из окружения ничего не говорил, та и они ничего не скидывали мне. Иногда приходят сообщения, что закройте долг по акции, а то будем кошмарить ваше окружение.

Назад
Угорі