Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Не можна нічого видалити 😂😂
То не ті що будуть видаляти базу по людині

Можуть максимум відправити вам писульку що мол ви в чорному списку

Навіть в офіційному МФО кабінет не можна видалити раніше як після 3 років по закриті останнього кредиту
Та фиг с ними, я закрыл долг перед совестью, закрыл то шо взял, а если навесят то уже не мои проблемы , хоть 50к баксов навесят

Та фиг с ними, я закрыл долг перед совестью, закрыл то шо взял, а если навесят то уже не мои проблемы , хоть 50к баксов навесят
Ну хібащо для того
Але думаю ще 1-2 місяці і закрили б за тіло +100 або тіло чисте

Vi mayete shans zakriti poziku z maksimalnoyu vigodoyu - lishe za 21000 grn zamist 187450 grn do 17:00! 0800300916 VB 0965757656

Til'ki 16.05! Zakrittya dogovoru, LIShE ZA 20790 v ekvivalenti grivni! Garantovana mozhlivist' otrimati novu poziku.Viber: 0505989134

Вчора смс про розшук з фото сьогодні вже менше ніж 1.5 тіла..

Де в них логіка

Til'ki 16.05! Zakrittya dogovoru, LIShE ZA 20790 v ekvivalenti grivni! Garantovana mozhlivist' otrimati novu poziku.Viber: 0505989134

Де в них логіка
О і в мене те саме

Де в них логіка
Ми з Вами приватних спілкувались
Не можу на той аккаунт зайти

Компанія біткепитал різні умови шле пуш, сьогодні 21 день десь найшли номер дружини, написали їй, суму малюють здорову, на переговори не йдуть, що буде далі, вона з заблокувала але вмеж

Компанія біткепитал різні умови шле пуш, сьогодні 21 день десь найшли номер дружини, написали їй, суму малюють здорову, на переговори не йдуть, що буде далі, вона з заблокувала але вмеж
Якщо не будете реагувати , то нічого не буде і швидко відстануть

Реагувати буду але в правовому полі зараз скріншоти збираю готую заяву в кіберполіцію
Они ничем не помогут)
Уже миллиард заявлений были

Там такие бабки крутятся, их явно крышуют сверху
Сделают «задержание» и на этом все, будут дальше работать
Ты не там живешь что бы законом махать

Они ничем не помогут)
Уже миллиард заявлений были

Там такие бабки крутятся, их явно крышуют сверху
Сделают «задержание» и на этом все, будут дальше работать
Ты не там живешь что бы законом махать
Знаю, але і сидіти просто так смислу немає

Доброго дня , в кого як з бітами? 6 й день просрочки звонить тільки робот поки

Доброго дня , в кого як з бітами? 6 й день просрочки звонить тільки робот поки
У меня уже 43 день пошёл, бывают мне много звонят, звонили ли кому-то ещё из окружения не знаю, пока никто ничего не говорил. Что дальше будет посмотрим.

У меня уже 43 день пошёл, бывают мне много звонят, звонили ли кому-то ещё из окружения не знаю, пока никто ничего не говорил. Что дальше будет посмотрим.
У меня тело 450 хотят уже 1 к🤣 но пока денег нет

Назад
Угорі