Mir@
Форумчанин
- Дописи
- 163
- Реакції
- 14
- Бали
- 43
Mir@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
77 днівУ вас теж три місяці?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
77 днівУ вас теж три місяці?
10383 день в мене сьогодні в бітів
Та бачу пишуть що рік і більше є103
Хто більше?(
А у вас що були відкрити Соц мережі що зробили колаж ?Та бачу пишуть що рік і більше є
То ми ще таке собі)
Все закритеА у вас що були відкрити Соц мережі що зробили колаж ?
Бачив і два роки кілька людей писалиТа бачу пишуть що рік і більше є
То ми ще таке собі)
329... Ще не бачив такогоПару хв тому бачу їх роботи мені дзвонив 063329
Вони мені з цих номерів завжди раніше дзвонили329... Ще не бачив такого
Останні були 063880...
Всі то хто?Біти на другий день обдзвонили батьків , кріпсі вже 6й місяць мовчать
Бльо,сьогодні якийсь день прозвона всі крім кріпсі обдзвонили родичів![]()
Ваши конструктивные предложения "нытикам". Про 500-700 UAH и реструктуризации в предыдущих постах я уже заценил.Какие вы молодцы,понабирать кредитов в крипто займах,не отдавать,и сидеть ныть что вас терроризируют?))Им нужно вернуть свои деньги,каким способом они еще должны выбивать их с вас?
Та забийте то 100% один з псів бітів і тдВаши конструктивные предложения "нытикам". Про 500-700 UAH и реструктуризации в предыдущих постах я уже заценил.
Не виключено. Але хотілося б почути відповідь. Насправді, тут зовсім не багато представників ворожого табору, вони ж паляться на раз-два.Та забийте то 100% один з псів бітів і тд
В ФБ групах не раз бачив в коментах схожі вкиди як від цього мікеляНе виключено. Але хотілося б почути відповідь. Насправді, тут зовсім не багато представників ворожого табору, вони ж паляться на раз-два.
Люди не возвращают не потому не хотят, а потому что насчитали х10 от суммыКакие вы молодцы,понабирать кредитов в крипто займах,не отдавать,и сидеть ныть что вас терроризируют?))Им нужно вернуть свои деньги,каким способом они еще должны выбивать их с вас?
Кріпсі - дзвонить бот, матері один раз писали в тг. Лайтредо просто дзвонить бот, 5ий день просрочки, навіть мені не писали ні разу. Біт кепітал сьогодні перший день протермінування. Трохи очко мені піджимає, але переживу, чекаю що буде. А у вас що по цим чортам?Що там як в кого цей тиждень проходить в плані активності бітів і кріпсі???
Та нічогоКріпсі - дзвонить бот, матері один раз писали в тг. Лайтредо просто дзвонить бот, 5ий день просрочки, навіть мені не писали ні разу. Біт кепітал сьогодні перший день протермінування. Трохи очко мені піджимає, але переживу, чекаю що буде. А у вас що по цим чортам?