Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Какие вы молодцы,понабирать кредитов в крипто займах,не отдавать,и сидеть ныть что вас терроризируют?))Им нужно вернуть свои деньги,каким способом они еще должны выбивать их с вас?

Біти на другий день обдзвонили батьків , кріпсі вже 6й місяць мовчать

Бльо,сьогодні якийсь день прозвона всі крім кріпсі обдзвонили родичів🤣

Останнє редагування:
Какие вы молодцы,понабирать кредитов в крипто займах,не отдавать,и сидеть ныть что вас терроризируют?))Им нужно вернуть свои деньги,каким способом они еще должны выбивать их с вас?
Ваши конструктивные предложения "нытикам". Про 500-700 UAH и реструктуризации в предыдущих постах я уже заценил.

Та забийте то 100% один з псів бітів і тд
Не виключено. Але хотілося б почути відповідь. Насправді, тут зовсім не багато представників ворожого табору, вони ж паляться на раз-два.

Не виключено. Але хотілося б почути відповідь. Насправді, тут зовсім не багато представників ворожого табору, вони ж паляться на раз-два.
В ФБ групах не раз бачив в коментах схожі вкиди як від цього мікеля

Люди не возвращают не потому не хотят, а потому что насчитали х10 от суммы
Брать и не возвращать - не круто
Но еще не круче это платить всех их хотелки

Що там як в кого цей тиждень проходить в плані активності бітів і кріпсі???
Кріпсі - дзвонить бот, матері один раз писали в тг. Лайтредо просто дзвонить бот, 5ий день просрочки, навіть мені не писали ні разу. Біт кепітал сьогодні перший день протермінування. Трохи очко мені піджимає, але переживу, чекаю що буде. А у вас що по цим чортам?

Кріпсі - дзвонить бот, матері один раз писали в тг. Лайтредо просто дзвонить бот, 5ий день просрочки, навіть мені не писали ні разу. Біт кепітал сьогодні перший день протермінування. Трохи очко мені піджимає, але переживу, чекаю що буде. А у вас що по цим чортам?
Та нічого 🤷

Назад
Угорі