Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так у вас кріпсі вже півроку буде... То що вам до бітівА в мене завтра в бітів просрочка
Сьогодні вже хочуть 742 до закриття тіло 450
Та мені всеодно, але знов від оточення вислуховувати що ти такий сякийТак у вас кріпсі вже півроку буде... То що вам до бітів
Забийте
Ну та вже який єТа мені всеодно, але знов від оточення вислуховувати що ти такий сякий
Мої вітання))) як раз зайшов на форум щоб поділитися… у мене кріпсі десь 40 днів просрочки, знайшли на 21ий день батька і мати, їм дзвонили і писали. І взагалі, всі МФО, ті що турбують оточення, знаходили завжди тільки матір. Так от, вчора був перший день просрочки в лайт кредо, і вони знайшли тільки мою колишню дівчину, з якою я не спілкуюсь десь вже то роки)))) що буде сьогодні не знаю, але дуже не зрозуміло і дуже цікаво, яким чином вони знаходять такі контакти)))Сьогодні 100 днів прострочки в криптошарагах
Можете привітати з ювілеєм![]()
ВітаюСьогодні 100 днів прострочки в криптошарагах
Можете привітати з ювілеєм![]()
Повезло з смс, мені прийшло що починають інформувати серед+100 осіб та розклеювати оголошення на стовбахUVAGA! Vigidni umovi. Do zakrittya 24255 v ekvivalenti grivni. 50% 11.05 = dodatkovij chas Bez dzvinkiv ta naslidkiv! Vb 0671099352
О бітки
Повезло з смс, мені прийшло що починають інформувати серед+100 осіб та розклеювати оголошення на стовбах
Мені такі раніше приходили про 100+ осіб і розклейка фотоПовезло з смс, мені прийшло що починають інформувати серед+100 осіб та розклеювати оголошення на стовбах
Те саме що і в кріпсі плюс мінусПервый день просрочки у битов , позвонила чепуха в 8.30 утра сказало типа закрыть до 11.00 или будет окружению тарабанить , я не закрыл после того пока не мне не кто то ещё не говорил о звонках ,чего ждать дальше ?
В крипси окружению звонили на 23 й день, а как тут хзТе саме що і в кріпсі плюс мінус
У мене не скидалиВ крипси окружению звонили на 23 й день, а как тут хз
А биты скидают записи разговоров с ними окружению? Бо говорил что будет отправлять![]()
А какое у вас тело? У менят450 уже 780 хотятУ мене не скидали
Написали сестрі на 16 день
Потім тільки смс і погрози і дзвінки
На плюс мінус 60 день терор погрози колаж
А до 16 го дня тільки вам телефонували?У мене не скидали
Написали сестрі на 16 день
Потім тільки смс і погрози і дзвінки
На плюс мінус 60 день терор погрози колаж
У вас який день прострочення?Zaluchennya otochennya rozpochatu. Zupini naslidki, zakrij dogovir vigidno! Do zakrittya 29452 v ekvivalenti grivni.Vb 0671099352 https://lne.one/dv5nDLde
А в мене ось це сьогодні
В мене в кріпсі вже 6 й місяць протермінування то там з тіла 125 нарахували 1900 ,то ті тихі були плюс мінус а за цих переживаю щоб жесті не робили ,бо тут тіло більше75 десь
Ще даються чути чи пропали?В мене в кріпсі вже 6 й місяць протермінування то там з тіла 125 нарахували 1900 ,то ті тихі були плюс мінус а за цих переживаю щоб жесті не робили ,бо тут тіло більше
Та пропали мовчать , не дзвонять і не пишутьЩе даються чути чи пропали?