Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В перший день напишутьВ мене в бітів завтра перший день просрочки , як вони в перші дні себе зараз ведуть? Маю ще кріпсі там вже 5 міс у них
Та щось там намагались типу показати які ми круті , але я з ними не спілкувався на 23 й день начали батькам дзвонити , пару днів подзвонили і пропали,колажів і прочого не булоВ перший день напишуть
Потім будуть дзвонити
Потім затихнуть
Десь на 50+- днів погрози дзвінки і колаж
Потім дзвонитимуть і писатимуть смс
Мені вот на 91 день запропонували знову домовитись
А що у Вас кріпсі робили?
То це напевно тільки мені пощастило що колаж робилиТа щось там намагались типу показати які ми круті , але я з ними не спілкувався на 23 й день начали батькам дзвонити , пару днів подзвонили і пропали,колажів і прочого не було
МовчатьУ всіх сьогодні біти пропонують домовитись?
А прострочки скільки??Ну мені щось останні декілька днів телефонують також сьогодні була розсилка по контактах але написав тільки один можливо тільки його знайшли.
60-70 днів точно не скажу не заходжу в особистийА прострочки скільки??
Rozpochato informuvannya otochennya! Zupini naslidki! Zakrij dogovir zi znizhkoyu do 90%, otrimaj chas na poshuki!UVAGA! Vigidni umovi. Do zakrittya 29452 v ekvivalenti grivni. 50% 08.05 = dodatkovij chas Bez dzvinkiv ta naslidkiv! Vb 0671098429 https://lne.one/Hgf4Cjpq
У мене ось таке прислали сьогодні,десь 70 днів протермінування
О в мене те самеRozpochato informuvannya otochennya! Zupini naslidki! Zakrij dogovir zi znizhkoyu do 90%, otrimaj chas na poshuki!
В мене це
І в мене таке сьогодніRozpochato informuvannya otochennya! Zupini naslidki! Zakrij dogovir zi znizhkoyu do 90%, otrimaj chas na poshuki!
В мене це
Мені сьогодні і вчора дзвонили номери 075150 здається,підозрюю що вониКомусь біти чи Кріпсі дзвонили з
075990.... ?
Ну мені останні 063880.. що біти що кріпсіМені сьогодні і вчора дзвонили номери 075150 здається,підозрюю що вони
075160...
Зупіні, закридж) хоч би писати навчились ці дібілиZupini naslidki! Zakrij
Ну 063880 мені теж дзвонить ,робот точно від нихНу мені останні 063880.. що біти що кріпсі
А оце 075990... Дзвоню гудок і скидує
А в криптошараг або лінія зайнята або включається бот
І що там доречі кріпсі після 4-5 місяців??В мене в бітів завтра перший день просрочки , як вони в перші дні себе зараз ведуть? Маю ще кріпсі там вже 5 міс у них