Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Крипси и биты +-1 день разницы в день договора
52й и 53й дни
По крипси: пришла смс субботу, типо к оплате 68к (по их курсу)
Брал 1к, думаю шикарно
Пишу им в вайбер, на скринах переписка будет

Биты такая же история, только написали маме, я еще скинул до 1.5 тела и тоже на 2 платежа, закрыл на днях полностью

Если не общаться с ними как ***** то идут на уступки. Это не так компания где понты трясти , ничего не даст
В целом 1.5 тела за 3 месяца неплохо
Потом просите заблокировать кабинет

P.S. никогда не платите в гривне, переплаты бешенные, у них курс 48-49
А сколько времени была просрочка?

В мене була тиша майже 4 місяці. Окрім смс нічого не приходило від Бітів. А ось ці два дні активувалися в Вайбері пишуть, погрожують. Вже трохи до нервово зриву. Кажуть якщо не закриєш сьогодні за 300 юсдт буде в тебе велике горе. Ні на які перемовини вони не йдуть.Так що у всіх все індивідуально.
Тело какое у вас?

Останнє редагування:
Цікаво, а як взагалі проходить процес реєстрації на крипто МФО-шки зараз?

Чи можна теоретично взяти пусту сімку, придумати видумане ім'я, прописку і т.д., згенерувати фотку з паспортом за допомогою AI, та набрати халявних грошей?
вони подають запит в убкі через компанію, вже не памятаю назви, але колись писав про це на форумі

В мене була тиша майже 4 місяці. Окрім смс нічого не приходило від Бітів. А ось ці два дні активувалися в Вайбері пишуть, погрожують. Вже трохи до нервово зриву. Кажуть якщо не закриєш сьогодні за 300 юсдт буде в тебе велике горе. Ні на які перемовини вони не йдуть.Так що у всіх все індивідуально.
А ви їм щось на те відповіли?

І як почали терор?

Думаю після 3-4 місяців так і буде далі смс , 1-2 дзвінки в день в потім в тиждень
А через рік прострочки піде по колу вже від євроколект+
Рік і 2 місяці протермінування в бітів, раз на місяць присилають смс в надії що я їм поверну хоча б щось😂
Терору не було, ну ніхто нічого не говорив, мені у вайбер декілька разів пробували писати, але я проігнорив та й по тому.

Рік і 2 місяці протермінування в бітів, раз на місяць присилають смс в надії що я їм поверну хоча б щось😂
Терору не було, ну ніхто нічого не говорив, мені у вайбер декілька разів пробували писати, але я проігнорив та й по тому.
Ну в мене поки майже три місяці такі ж як у вас ...хіба тітці день писали і пробували дзвонити

В черный добавили, а навесят или нет не мои проблемы, отдал что взял
Ну значит хорошо, а то писали, что вешают особо хитрож0пые менеджера, а дальше просто все идёт по шаблону, хоть и эту проблему они знают, что есть ушлые у них, но скрипты.... чёрный список уже хорошо.

Це звичайна лякалка? Чи почнеться?

⚠️ Важлива інформація

Будь ласка, зв’яжіться з нашим менеджером сьогодні до 14:00 для врегулювання питання по позиці.

Якщо відповіді не буде, справа може бути передана на подальше опрацювання.

☎️ 0800 300 916

Це звичайна лякалка? Чи почнеться?

⚠️ Важлива інформація

Будь ласка, зв’яжіться з нашим менеджером сьогодні до 14:00 для врегулювання питання по позиці.

Якщо відповіді не буде, справа може бути передана на подальше опрацювання.

☎️ 0800 300 916
У мене теж таке приходило
Нічого не було
Яке протермінування?

У мене теж таке приходило
Нічого не було
Яке протермінування?
10. Дякую. На роботі голову відривають. Мамі кажи-не кажи, вона все одно на межі інсульту. І мені дуже неприємно (
Ви ігнорували це смс, вірно?

10. Дякую. На роботі голову відривають. Мамі кажи-не кажи, вона все одно на межі інсульту. І мені дуже неприємно (
Ви ігнорували це смс, вірно?
Я все ігнорувала
Але дзвінки до мами були і на жаль колаж також був
Рано чи пізно дізнається

Назад
Угорі