Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я пам'ятаю коли тітці писали то вказали 13ий день прострочкиОй а я і не рахувала самій цікаво
Ну якщо приблизно порахувати то плюс мінус 73-74 дні що там що тамЯ пам'ятаю коли тітці писали то вказали 13ий день прострочки
То зараз 80ий виходить
По ідеї після 3-4 місяців до року має бути штиль...тиша лише смс з акціямиНу якщо приблизно порахувати то плюс мінус 73-74 дні що там що там
Ну побачимПо ідеї після 3-4 місяців до року має бути штиль...тиша лише смс з акціями
Тексти смсТо про смски чи дні прострочки?
У мене схожі приходятьТексти смс
Ранок почався з погроз якогось чopтa![]()
Можете їм кинути інформацію що їх більше не існує ))
Та існують вони і працюють даліМожете їм кинути інформацію що їх більше не існує ))
Надолго ли с такими запросами что хотят с тела??? Репа скоро луснетТа існують вони і працюють далі
Ну у нас всі звикли а що скажуть людиНадолго ли с такими запросами что хотят с тела??? Репа скоро луснет
Если б народ не был такими терпилами, а с их родственников не вышел совок, то они бы уже исчезли давно ... схема рабочая, потому что платят, а платят, потому что боятся, а боятся, потому что "не по фиг что скажут". По сути какая разница, для себя живём... зачем мнение кого-то, кто любит тот поймёт и так.
Всем бы взять у них и не отдать, тогда и сдуются сразу. Как клоуны-благотворители, всем выдали за спасибо.
Думаю після 3-4 місяців так і буде далі смс , 1-2 дзвінки в день в потім в тижденьНу у нас всі звикли а що скажуть люди
Не всі можуть витримувати тиск і погрози
Я теж хвилювалась
Боялась що хтось дізнається і платила пролонгацію до тих пір поки вичерпала свої запаси
Далі було просто капець
Хвилювалась, потім розказала все мамі, трохи істерики але все зрозуміла, ну чи я так думаю
Коли пішли колажі написала заяву і ви сказала чортам все про що думаю і тоді вони затихли
Іноді смс іноді бот телефонує
Але просто ігнорую і все
Як буде далі я не знаю
А если бы сразу? Маме рассказали и т.д. Не платили бы сэкономили деньги, секономили нервы, 1 раз пережили бы террор и все.Ну у нас всі звикли а що скажуть люди
Я теж хвилювалась
Боялась що хтось дізнається і платила пролонгацію до тих пір поки вичерпала свої запаси
Далі було просто капець
Хвилювалась, потім розказала все мамі, трохи істерики але все зрозуміла, ну чи я так думаю
Коли пішли колажі написала заяву і ви сказала чортам все про що думаю і тоді вони затихли
Але просто ігнорую і все
Як буде далі я не знаю
І що там після ранкових погроз.??Так.
Але я і цього не читала і заблокувала.
В мене є і ті і ті, тому не знаю. Я повідомлення до кінця не відкриваю
Я знаю. Більше ані копійки цим демонам не заплатите.Як буде далі я не знаю
Не только лишь все)Вот вы говорите не все могут, но прийдется...
Ну у нас всі звикли а що скажуть люди
Я теж хвилювалась
Далі було просто капець
Але просто ігнорую і все
Як буде далі я не знаю
Навіть і не знаю, тиша. Ні хто нічого не казавІ що там після ранкових погроз.??
Щось ніхто нічого сьогодні тут не пише