Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Ясно...
В мене за 60+ днів хіба тітці писали і дзвонили 2-3 дні...
Ясно...
В мене за 60+ днів хіба тітці писали і дзвонили 2-3 дні...
Скоріш за все це все що вони «здобули»з ваших контактів.Бо якщо починають,чіпають усіх!А тіх хто йде на спілкування задовбують більш ніж боржника…Бо у мене телефонна книга з + 800 номерів,в один день мені надіслали скріншот смс що вони поручителі більш ніж 60 людей близьких.Тому думаю що надіслали усім

Скоріш за все це все що вони «здобули»з ваших контактів.Бо якщо починають,чіпають усіх!А тіх хто йде на спілкування задовбують більш ніж боржника…Бо у мене телефонна книга з + 800 номерів,в один день мені надіслали скріншот смс що вони поручителі більш ніж 60 людей близьких.Тому думаю що надіслали усім
В мене не було їх додатку або є Гроші чи інших МФО
Та і в телефонній книзі номерів дуже мало

З ними немає сенсу спілкуватись взагалі)
Тільки повний ігнор, або прямо слати на х*й)
Як тільки ви виходите на зв'язок, чи намагаєтесь домовитись, вони одразу починають давити

Написав сьогодні представник біткепітал, що моя справа готується до передачі у відділ досудового стягнення та грозить судом та примусовим стягненням)
Ох и тут усі в 2024 отримували листи про те що готується справа про примусове стягнення)А ще письмо про виграшну справу!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Біти не змінюють своїм методам🤣

Написав сьогодні представник біткепітал, що моя справа готується до передачі у відділ досудового стягнення та грозить судом та примусовим стягненням)
Ігноруйте!!!!Повністю…І буде Вам щастя.Не зразу ….але буде)

Телефонній книзі? Мали додаток їх?
Так

В мене сьогодні в бітах протермінування 50 днів ,я так розумію чекати колажів ?

В общем, только что закрыл битов
Делали реструктуризацию на 2 платежа, 1.5 тела разбили на 2 раза на 52й день
дали гарантийку, но сами понимаете, это все на честное слово. В целом сдержали, дали "справку о закрытии" и в черный список кинули

тяжело, но договорится с ними можно

Больше забавляет какие они ласковые когда платишь, еще б

В общем, только что закрыл битов
Делали реструктуризацию на 2 платежа, 1.5 тела разбили на 2 раза на 52й день
дали гарантийку, но сами понимаете, это все на честное слово. В целом сдержали, дали "справку о закрытии" и в черный список кинули

тяжело, но договорится с ними можно

Больше забавляет какие они ласковые когда платишь, еще б
Це вже після терору погодили на 1.5 тіла?

Це вже після терору погодили на 1.5 тіла?
Террором не назвал бы, пару человек скинули паспорт и фирменное «ты будешь платить»
Через маму передали что согласны закрыть за 2400 (насчитали 10к). Я смотрю что тело 1400, пишу, давайте за 2к на 2 платежа
Согласились

Террором не назвал бы, пару человек скинули паспорт и фирменное «ты будешь платить»
Через маму передали что согласны закрыть за 2400 (насчитали 10к). Я смотрю что тело 1400, пишу, давайте за 2к на 2 платежа
Согласились
Першу частину в тей день коли погодились на 2?

Першу частину в тей день коли погодились на 2?
До конца следующего дня, но думаю что пару дней они б дали еще
С крипси у меня такая же ситуация но на 3 платежа разбили

В мене сьогодні в бітах протермінування 50 днів ,я так розумію чекати колажів ?
🤷🤷
На 50ий день від бітів якийсь бик написав у вайбері суто мені
Кріпсі взагалі була тиша
Потім почали і ті і ті смски про 1.5 тіла відправляти

Назад
Угорі