Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Біти, є гроші і фінмаркет одна контора, маю кабінет в бітах, раніше там брав, зараз все закрито, але іноді невеликі суми беру або є гроші або фінмаркет, і коли беру там, одразу приходе смс від бітів що ваш кредит погоджено підпишіть договір, хоча я заявок на кредит у них не подавав) і так кожного разу коли беру у тих чи тих

Я теж
Відверто по кріпсі провтикав дату платежу бо в селі був

Думав домовлятися як почали і по бітах смски приходити... Тому тепер тим конторам ні копійки
Хіба може за Кріпсі подумаю, все-таки там дійсно брав і кошти отримав
Я теж думаю чи повертати
Ви пролонгації не платили?

Біти, є гроші і фінмаркет одна контора, маю кабінет в бітах, раніше там брав, зараз все закрито, але іноді невеликі суми беру або є гроші або фінмаркет, і коли беру там, одразу приходе смс від бітів що ваш кредит погоджено підпишіть договір, хоча я заявок на кредит у них не подавав) і так кожного разу коли беру у тих чи тих
о фіни
коли дзвонять люблю з ними спілкуватись, бо на їх "чому не платите" відповідаю "чого дзвоните на номери яких нема у договорі"
затикаются

а зараз шлють смс у вайбер про 100% списання

Я теж думаю чи повертати
Одну в Кріпсі

Я теж думаю чи повертати
А в бітів не брав то відповідно і пролангацій чи інших платежів не робив...

Останнє редагування модератором:
Я вот не знаю що робити
Если думаете закрывать действуйте как я: тянете одеяло в своюсторону, работы нет, финансово не вытягиваете, не отказываюсь платить, готов на несколько частей разбить 1,5 тела (в идеале 3 части, на 2 месяца)

В мене сьогодні в бітах протермінування 50 днів ,я так розумію чекати колажів ?
Вітаю, а до цього усі 49 днів як себе посилили? І що ж все ж таки після 50го дня було? Колажі відправляли?

Вибачаюсь, не помітив одразу вашу відповідь

І після колажів і тиску взагалі нічого віддавати не хочу
Если думаете закрывать действуйте как я: тянете одеяло в своюсторону, работы нет, финансово не вытягиваете, не отказываюсь платить, готов на несколько частей разбить 1,5 тела (в идеале 3 части, на 2 месяца)

І після колажів і тиску взагалі нічого віддавати не хочу
Так і не віддавайте
Плата за моральну шкоду виходить

Я думаю їм пофіг на пролонгації)
Якщо були колажі то так, це край
Та колажі є не у всіх
Є люди в яких за 1-2 роки ніяких колажів не було

Як вам таке?

Вкладення

• IMG_8919.webp
    IMG_8919.webp
    209.5 Кб · Перегляди: 77
Привіт, хочу запитати у бувалих, що роблять кріпи та біти під час протермінування. Загалом я в курсі — колажі, дзвінки, СМС тощо. Мене цікавлять хронометраж і деталі: кому телефонують і що саме надсилають, що пишуть, скільки це триває.
Так - я знаю що ці питання тут сто раз обговорювали але я хочу зібрати до купи відповіді під своїм постом.
Дякую за відповіді!
Не знаю настільки то правда але за них взялися походу

Вкладення

• Screenshot_20260417-182020.webp
    Screenshot_20260417-182020.webp
    110.4 Кб · Перегляди: 76
Назад
Угорі