Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 352
  • Перегляди Перегляди 9K
Комусь біти/кріпсі останні дні дзвонили з номерів 073838...?
Думаю вони то чи може хто інший 🤷🤷🤷
Не знаю як дзвінки, але мені почали приходити погрози, вночі вмикали смс спамер на номер і намагались взламати телеграм

Не знаю як дзвінки, але мені почали приходити погрози, вночі вмикали смс спамер на номер і намагались взламати телеграм
Скільки днів протер мінування?

В мене протер мінування 22 дні і теж терор з першого дня
Що цікавого робили?)
Мені поки що тільки фото відправляли, дзвінки рідним, спам смсками на номер, намагались взламати телеграм, ну і , звісно ж, погрози.

В мене протер мінування 22 дні і теж терор з першого дня
Мені в перший день протермінування прислали фото, погрози і срок до вечора, а сума виросла втричі, я одразу зрозумів, що діла не буде, і віддам тільки якщо їх менеджер відлиже мені дупу

Що цікавого робили?)
Мені поки що тільки фото відправляли, дзвінки рідним, спам смсками на номер, намагались взламати телеграм, ну і , звісно ж, погрози.

Мені в перший день протермінування прислали фото, погрози і срок до вечора, а сума виросла втричі, я одразу зрозумів, що діла не буде, і віддам тільки якщо їх менеджер відлиже мені дупу
В мене теж саме було ,скидали паспорт батькам ,дзвінки

Що цікавого робили?)

Кожного дня шлють смс закрити то зі знижкою при тілі 300, 50+ тис

В мене теж саме було ,скидали паспорт батькам ,дзвінки

Кожного дня шлють смс закрити то зі знижкою при тілі 300, 50+ тис
Посилайте їх вслід за російським кораблем.
Криптопозики, якщо ви це читаєте, знайте:

Вкладення

• IMG_2323.webp
    IMG_2323.webp
    62.5 Кб · Перегляди: 1
У мене мамі вже другий день підряд по 40+ дзвінків з номерів (063,093,073)
Хоча протермінування у них вже більше 3-х місяців наче

Что то новое...может евроколлект? Передали уже
Та ніби рано для них, хоча біс його знає
На скільки я знаю такою штукою займаються лише вони і є гроші, а так як з другими все окей, то залишаються лиш вони одні

На скільки я знаю такою штукою займаються лише вони і є гроші, а так як з другими все окей, то залишаються лиш вони одні
Який терор робили протягом 3 місяців ?

Який терор робили протягом 3 місяців ?
Було все що можна
Дзвонили всім кого дістали, точно знаю, що обдзвонили всю родину мою і колишнього чоловіка, за знайомих і роботу без поняття , бо вони нічого не казали
Колажі теж робили і розсилали по групах а-ля (барахолка)
Але стосовно колажів, то це був лише 1 день
Дзвонили до тата з яким я то не спілкуюсь вже більше 10 років, а вони поспілкувались, а потім жалілись моїй мамі, що він з ними нечемно спілкується (і звісно ж були послані нах*р) (мама випадково взяла слухавку)

Було все що можна
Дзвонили всім кого дістали, точно знаю, що обдзвонили всю родину мою і колишнього чоловіка, за знайомих і роботу без поняття , бо вони нічого не казали
Дзвонили до тата з яким я то не спілкуюсь вже більше 10 років, а вони поспілкувались, а потім жалілись моїй мамі, що він з ними нечемно спілкується (і звісно ж були послані нах*р) (мама випадково взяла слухавку)
Було все що можна
Це відразу почали таке робити ? Ви їм нічого не платили?

Було все що можна
А пауза после террора какая была до того как опять начали?3 месяца это большой срок

А пауза после террора какая была до того как опять начали?3 месяца это большой срок
Та они как-то по настроению работают, могут каждый день зaдpaчивaть, могут на неделю оставить, потом снова

Десь місяць вони мовчали після терору і от це зараз щось незрозуміле почалось
Але благо програма все блокує, але кількість дзвінків звісно вражає

Десь місяць вони мовчали після терору і от це зараз щось незрозуміле почалось
Але благо програма все блокує, але кількість дзвінків звісно вражає
А в телеграм чи вайбер з погрозами не писали?

Це відразу почали таке робити ? Ви їм нічого не платили?
Не скажу з якого дня почались дзвінки, тому що спочатку пішли по татові, а з ними я не спілкуюсь
На 50 день рівно колажі і дзвінки всім кому можна
І потім тиша

А в телеграм чи вайбер з погрозами не писали?
Спочатку писали звісно, але я відразу видаляла повідомлення
Останнє повідомлення було місяць тому, типу закрийте за 2 тіла, але я просто видалила і забула

Не скажу з якого дня почались дзвінки, тому що спочатку пішли по татові, а з ними я не спілкуюсь
На 50 день рівно колажі і дзвінки всім кому можна
І потім тиша

Спочатку писали звісно, але я відразу видаляла повідомлення
Останнє повідомлення було місяць тому, типу закрийте за 2 тіла, але я просто видалила і забула
Після того тиша?
Мені тиждень тому приходило смс закрити за 37 тисяч, «щоб уникнути наслідків»
Сьогодні була смс «Почато розшук майна з вашим фото. Уникніть наслідків і закрийте договір за 20 тисяч😂

Назад
Угорі