Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 140
  • Перегляди Перегляди 4K
Молодец що закрила , але тепер сиди на стрьомі , бо можуть без твого відома повісити позику на тебе і все ) терор дзвінки і адекватні менеджери знову будуть на тебе чекати . Цього звісно може і не бути , але шанс достатньо великий
Шанс маленький. Если бы такое было сплошь и рядом, то оно бы сдохло давно, это МФО. Это происходит относительно редко, не так, как рисуют. И то думаю, что это сотрудники всё мутят. Это не заложено в бизнес-план руководства, так сказать. Мне так кажется)

Молодец що закрила , але тепер сиди на стрьомі , бо можуть без твого відома повісити позику на тебе і все ) терор дзвінки і адекватні менеджери знову будуть на тебе чекати . Цього звісно може і не бути , але шанс достатньо великий
Будет смешно, если мне потом повесят :D

51 день закрила за 1,5 тіла повезло що зп прийшла раніше і менеджер був адекватний , ще залишилося кріспі там історія цікава скоро теж 50 день
Вы їм пропонували 1.5 тіла, чи вони вам?

Мес 10 просрочка, ничего такого не было т к игнор полный, приложение было Егроши но тел книгу доступ не давала🤷‍♀️
дело в том,что я доступ тоже не давала к контактам,а потом зашла в настройки в тел.А там открыт доступ и к контактам и к фото,хотя я четко помню,что не давала эти доступы

Сьогодні прислали таке
12 день просрочки
Оточенню досі ніхто не телефонував, та й мені ніхто не писав
Нарахували більше 7 тис usdt
Варто хвилюватись?

Вкладення

• Screenshot_20260303_094836.webp
    Screenshot_20260303_094836.webp
    69.6 Кб · Перегляди: 1
Сьогодні прислали таке
12 день просрочки
Варто хвилюватись?
Можете не переживать , бо то что они насчитают, так же и спишут . Параллельно могут доставать , но в этом случае просто игнорируйте , им всё равно на ваши проблемы и финансовые трудности

А сколько брали? 1000?
Брав 1000, декілька разів робив пролонгацію

Можете не переживать , бо то что они насчитают, так же и спишут . Параллельно могут доставать , но в этом случае просто игнорируйте , им всё равно на ваши проблемы и финансовые трудности
Так це я зрозумів вже начитався) як правильно тільки пояснювати оточенню про свою помилку коли взяв в них кошти😅

Подскажите ,есть ли те у кого есть просрочка в битах или крипси,и при этом есть кредит в Є гроші?Меня интересует,при таком наборе есть те,у кого террор был не сильный?
В мене повний асортимент. Є-гроші місяця три назад в останній раз писали на вайбер. Біти трохи попсували нерви, кріпсі взагалі мовчать. Пів року приблизно протермінування

Сьогодні прислали таке
12 день просрочки
Варто хвилюватись?
В мене 25 днів прострочки... Писали що будуть моє фото розклеювати по району... Написав на вайбер їм спитав чи можу їм помогти розклеювати за символічну оплату

В мене 25 днів прострочки... Писали що будуть моє фото розклеювати по району... Написав на вайбер їм спитав чи можу їм помогти розклеювати за символічну оплату
Будуть перші три місяці бентежити оточення, але не спілкуйтесь з ними. Вже після півроку будуть надсилати смс про акційні пропозиції, в яких нема сенсу.

Подскажите ,есть ли те у кого есть просрочка в битах или крипси,и при этом есть кредит в Є гроші?Меня интересует,при таком наборе есть те,у кого террор был не сильный?
Это я
Прописан на оккупированной территории
Просрочка с 24го года
В ноябре 24го после 4х месяцев просрочки начался террор,нашли маму и папу и все
Сейчас эти же,опять мама и папа,мама не реагирует,а папа общается в той же форме,что и они
Егроши тоже ничего не делали,закрыл их летом 25го через технофинанс и все
У битов база старая из-за этого и не могут найти
Хотя приложение егроши было скачано

Будуть перші три місяці бентежити оточення, але не спілкуйтесь з ними. Вже після півроку будуть надсилати смс про акційні пропозиції, в яких нема сенсу.
Що прям з дня в день?

Що прям з дня в день?
З певною періодичністю. Дивлячись на те як часто ви виходете на контакт. Чим менше з ними контактуєте тим з кожним разом все рідше і рідше буде від них терор.

З певною періодичністю. Дивлячись на те як часто ви виходете на контакт. Чим менше з ними контактуєте тим з кожним разом все рідше і рідше буде від них терор.
Screenshot_2026-03-03-17-43-00-294_com.viber.voip.webp
Сьогодні писав який муфлон... Що скажете будуть завтра бомбити оточення?

А інколи пишуть але не бомблять або 2-3 людини
Теж чув що по різному
тут вже як звезе, легше в лотереї виграти ніж вгадати як вони будуть себе вести, але як я замітив і читав, останнім часом вони спокійніші

тут вже як звезе, легше в лотереї виграти ніж вгадати як вони будуть себе вести, але як я замітив і читав, останнім часом вони спокійніші
Так не факт що вони прям дуже багато найшли дійсно з актуального оточення

Назад
Угорі