Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что это у крипси за предложение,пролонгация бесплатная на 13 дней?у кого-нибудь было тако
Они процентов не просят оплатить?А что это у крипси за предложение,пролонгация бесплатная на 13 дней?у кого-нибудь было такое?
А что это у крипси за предложение,пролонгация бесплатная на 13 дней?у кого-нибудь было такое?
Вчера хотели 125 долларов за 3 дня пролонгацииЯ вот пока не меняю бо нема.за шо))
Они процентов не просят оплатить?
Я дело в том,что не собираюсь им платить.с теми процентами которые они насчитали за месяц,пошли они нахренПролонгація, наверное беплатная. Но за эти 13 дней вам насчитают по полному тарифу. Без скидок.
Т.е. увеличение срока, но за эти дни вам больше насчитают.
Сильно достают окружение?Я вот без лохонгации уже 52 дня как жил так и живу нормально![]()
Та как не странно не особо родителям звонят а другие не говорили , и не было их страшного террора на 50 й день как тут писалиВчера хотели 125 долларов за 3 дня пролонгациисегодня последний день перед просрочкой,предложили бесплатно без процентов на 13 дней продлить
Я дело в том,что не собираюсь им платить.с теми процентами которые они насчитали за месяц,пошли они нахрен
Сильно достают окружение?
Не розумію,до чого ви причепилистУже можно было поменять 100 раз, а человек до сих пор интересуется этим вопросом, эх.
Я теж очікувала щось від них страшне і креативне, а тут пише вічливий хлопчик. Мило поспілкувалися, домовилися.Та как не странно не особо родителям звонят а другие не говорили , и не было их страшного террора на 50 й день как тут писали
125 это сильно как мое тело кредита![]()
А що далі?Якщо в них є ваше фото з паспортом то сьогодні воно прийде до вас в тг чи вайбер з шаблонними погрозами що розішлють всім, скоріш за все це бот розсилає
Скажу так менеджер нормальний, якось навіть дає часМожуть цей паспорт розіслати декільком людям з вашого оточення, а можуть почати всіх обзвонювати. Або вам писати погрози. Все індивідуально. Залкжить від менеджера, вашої реакції, реакції вашого оточення.
Будуть пропонувати знижку, але мінімальну
Він до вас с фото паспорта прийшов чи просто написав?Скажу так менеджер нормальний, якось навіть дає час
Доречі так , всі казали за їх терор на 50 й і 21 й день але нічого такого не було ,дзвінки є звичайно але якось даже не хамовито говорять може очікують що з ними буде як з бітами?Якось кріпсі притихли трохи зараз, вам не здається?
а як з бітами?)Доречі так , всі казали за їх терор на 50 й і 21 й день але нічого такого не було ,дзвінки є звичайно але якось даже не хамовито говорять може очікують що з ними буде як з бітами?
Сайти блокують навіть якщо вони нові домени створюютьа як з бітами?)