Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 2K
Про нададування було дуже багато дзвінків.
В перші дні розіслали паспорт близьким родичам, десь на 18-20 розіслали паспорт і обдзвонили половину роботи. Але ні я, ні інші з мого отрчення спілкуватися не захотіли з ними( максимальний ігнор був від мене
В перші дні близьким родичам... Можна вважати тітку яку не бачив 5 років і з якою впринципі не спілкуюсь близькою родичкою??
Зараз 16 день прострочки писали і дзвонили лише їй...і мені звісно

Привіт , що в вас з ними в мене запропонували закрити за 200 при тілі 125 і нарахуванні в 1100 юсдт
А ні, все ж писали мені сьогодні.
Теж заппопонували 1.6 тіла (1100), хоча там було нараховано більше 4 тис.
Або буде створювати групові відеодзвінки з моїм оточенням і розказувати всю правду про мене.

Це ж щось нове у них? Такого ніби ще не було) Як же мені хотілося би подивитися на це в реальності, але ж ні) Вже уявила, як сидять 50 чи 200 людей і чемно вислуховують про мої борги.

ВІдповіла, що в повідомленнях пропонували тіло. Через годину відписав, що ок тіло, сплатити через 30 хв.
Ага, вже побігла.
Коротше, домовилися, що буде тіло наступного тижня.
Я все ж за те, що якщо брала, то треба віддати. Тіло рано чи пізно все одно мала б сплатити.

Але щось у них креативу стало менше останнім часом, вам не здається? Я готувалася до гіршого, чи просто так спокійно на те реагую

Назад
Угорі