Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 1K
А сайти у всіх лежать? Бо додатку їх ніколи не мав, а сайт знайти в Україні зараз неможливо, хіба що з ВПН напевно

В мене 125 але вже нарахували за 1 к🤣
Ой, та мені щось біля 7к нарахували були

А сайти у всіх лежать? Бо додатку їх ніколи не мав, а сайт знайти в Україні зараз неможливо, хіба що з ВПН напевно
Навіть не заходила, але зараз спробую

Без проблем зайшла на сайт, в особистий кабінет не заходила, щоб не світитися зайвий раз

Когось турбували?
Напевно ні 🤷, мені ніхто нічого не говорив за дзвінки або повідомлення саме від них

Десь на 18 розіслали мій паспорт і 20 почали всіх обдзвонювати
Довго обдзвонювали оточення?

Напевно ні 🤷, мені ніхто нічого не говорив за дзвінки або повідомлення саме від них

Довго обдзвонювали оточення?
Ніби протягом 1 дня. Принаймні потім мені ніхто нічого не казав

Потім ще якісь приколи від них були? Колажі, групи з оточенням, ще дзвінки тощо.
Поки ні, але ще не було того славнозвісного 50 дня, коли починався сильніший терор у інших. Хоча вчора прийшло повідомлення, що готові закрити за тіло. Дуже здивувало, бо якось все просто і дуже рано. Все одно поки грошей немає, тому просто чекаю

Всем привет, после завтра тот зловещий 50 й день просрочки у крипси ,чего ожидать?😂

Напишите пожалуйста как будет, т.к я тоже уверенно к 50 дню иду) Тоже к родителям пока только звонили

О, то будемо ділитися досвідом, в мене завтра теж 50й)
А вас сильно кошмарили до 50 дня?через пару дней начинается просрочка,уже сегодня начали задалбывать напоминать,что скоро оплата

А вас сильно кошмарили до 50 дня?через пару дней начинается просрочка,уже сегодня начали задалбывать напоминать,что скоро оплата
Сейчас тенденция у крипсунов что в первый-второй день окружению звонят, у меня так было и многие пишут что сразу

Про нададування було дуже багато дзвінків.
В перші дні розіслали паспорт близьким родичам, десь на 18-20 розіслали паспорт і обдзвонили половину роботи. Але ні я, ні інші з мого отрчення спілкуватися не захотіли з ними( максимальний ігнор був від мене

Назад
Угорі