Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене 125 але вже нарахували за 1 кДесь на 18 розіслали мій паспорт і 20 почали всіх обдзвонювати
700
Ой, та мені щось біля 7к нарахували булиВ мене 125 але вже нарахували за 1 к![]()
Навіть не заходила, але зараз спробуюА сайти у всіх лежать? Бо додатку їх ніколи не мав, а сайт знайти в Україні зараз неможливо, хіба що з ВПН напевно
Без проблем зайшла на сайт, в особистий кабінет не заходила, щоб не світитися зайвий разА сайти у всіх лежать? Бо додатку їх ніколи не мав, а сайт знайти в Україні зараз неможливо, хіба що з ВПН напевно
14яка просрочка. скільки днів?
14 днівСкільки часу протермінування?
Когось турбували?14
14 днів
Напевно ніКогось турбували?
Довго обдзвонювали оточення?Десь на 18 розіслали мій паспорт і 20 почали всіх обдзвонювати
Ніби протягом 1 дня. Принаймні потім мені ніхто нічого не казавНапевно ні, мені ніхто нічого не говорив за дзвінки або повідомлення саме від них
Довго обдзвонювали оточення?
Потім ще якісь приколи від них були? Колажі, групи з оточенням, ще дзвінки тощо.Ніби протягом 1 дня. Принаймні потім мені ніхто нічого не казав
Поки ні, але ще не було того славнозвісного 50 дня, коли починався сильніший терор у інших. Хоча вчора прийшло повідомлення, що готові закрити за тіло. Дуже здивувало, бо якось все просто і дуже рано. Все одно поки грошей немає, тому просто чекаюПотім ще якісь приколи від них були? Колажі, групи з оточенням, ще дзвінки тощо.
Звонки родителям ,за остальных не знаюДо этого дня как у вас себя вели?
О, то будемо ділитися досвідом, в мене завтра теж 50й)Всем привет, после завтра тот зловещий 50 й день просрочки у крипси ,чего ожидать?![]()
А вас сильно кошмарили до 50 дня?через пару дней начинается просрочка,уже сегодня начали задалбывать напоминать,что скоро оплатаО, то будемо ділитися досвідом, в мене завтра теж 50й)
Сейчас тенденция у крипсунов что в первый-второй день окружению звонят, у меня так было и многие пишут что сразуА вас сильно кошмарили до 50 дня?через пару дней начинается просрочка,уже сегодня начали задалбывать напоминать,что скоро оплата
Про нададування було дуже багато дзвінків.А вас сильно кошмарили до 50 дня?через пару дней начинается просрочка,уже сегодня начали задалбывать напоминать,что скоро оплата