Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Да,просто номер очень давно у меня)
Да,просто номер очень давно у меня)
Та в мене номер з 8 класу
Але номерів може біля 50-70

В мене 1250 :i-m_so_happy:Номеру 15 років
Ооо розсилка на 1250 осіб

На 22 день протермінування написав Роман Васильович що справа в відділі примусового стягнення і буде піднімати на вуха все оточення
Через скільки від цієї погрози до дій вони чекають приблизно?

На 22 день протермінування написав Роман Васильович що справа в відділі примусового стягнення і буде піднімати на вуха все оточення
Ну по идее сразу и будет

З якого номера писав?

Не почалося
Зараз 35ий день

Писали тітці на 13ий день у вайбері, потім ще два дні їй дзвонили...але там не було перед тим погроз про оточення і тд
Ну они не забудут,с 20 по 50 день в любом случае какая то гадость будет,они по другому не могут у них четкий скрипт,с 50 попадает в типа самый лютый "отдел' и там тоже что то могут исполнить

Ну они не забудут,с 20 по 50 день в любом случае какая то гадость будет,они по другому не могут у них четкий скрипт,с 50 попадает в типа самый лютый "отдел' и там тоже что то могут исполнить
Самий ПІТУШИНИЙ відділ?😂

Первым делом из контактов телефона за**т контакти
мама, сестра, брат
отдел кадров, начальник, бос, бухгалтерия
потом любимая, масик и тд.
Вот этих будут кончать. Притом люди очень странно регаируют на то, что как-то *****-зек им звонит и говорит что вы разрешили забрать их единственное жилье за 50к гривень долга. Люди думают что реально вы ихним жильем расплатились по своим крипто позыкам) ти это печально. У моих знакомых это как-то быстро прекратилось - в телефонной книге был начальник обласной полиции. Они ему позвонили и через секунду все звонки прекратились .ахахаха) вообщем вы поняли

Первым делом из контактов телефона за**т контакти
мама, сестра, брат
отдел кадров, начальник, бос, бухгалтерия
потом любимая, масик и тд.
Вот этих будут кончать. Притом люди очень странно регаируют на то, что как-то *****-зек им звонит и говорит что вы разрешили забрать их единственное жилье за 50к гривень долга. Люди думают что реально вы ихним жильем расплатились по своим крипто позыкам) ти это печально. У моих знакомых это как-то быстро прекратилось - в телефонной книге был начальник обласной полиции. Они ему позвонили и через секунду все звонки прекратились .ахахаха) вообщем вы поняли
В мене нема в телефонній книзі ні батьків, ні брата чи сестри, ні тим більше бухгалтерії чи керівництва🤷🤷
В нас відділ кадрів хіба в неті відкритий стаціонарний номер

У меня 8.

Та родственников находят и их задрачивают, если мало контактов.
Думаю не завжди їм вдається знайти і родичів багато
Тут як карта ляже
🤷

В мене нема в телефонній книзі ні батьків, ні брата чи сестри, ні тим більше бухгалтерії чи керівництва🤷🤷
В нас відділ кадрів хіба в неті відкритий стаціонарний номер

Думаю не завжди їм вдається знайти і родичів багато
Тут як карта ляже
🤷
Ну по прописке легко найдут.

Все ж таки матері почав, але встиг її попередити
Більше близьких родичів не маю, а тих що маю в телефоній книзі жоден не підписан як родич
Скинув мені повідомлення в тг що це тільки початок і прикріпив скрін з повідомленням мамі та моїм фото, де вже написав що я брехун і інші епітети
підкажіть чи можна з подібним йти в поліцію щось писати чи не варто? І чи варто відповідати на їх повідомлення коли вони пишуть?

Більше близьких родичів не маю, а тих що маю в телефоній книзі жоден не підписан як родич
Скинув мені повідомлення в тг що це тільки початок і прикріпив скрін з повідомленням мамі та моїм фото, де вже написав що я брехун і інші епітети
підкажіть чи можна з подібним йти в поліцію щось писати чи не варто? І чи варто відповідати на їх повідомлення коли вони пишуть?
Срок просрочки?

Назад
Угорі