CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 393
  • Перегляди Перегляди 46K
То ще сьогодні можуть до когось крім мене дзвонити, бо поки тиша , і на мої повідомлення не відповідає. Менеджер Інна Олександрівна

А на який день вашим 3 особам робили терор?
Сьогодні вже ні , вони в кожного по різному , але саме дивне що на 50 день терор і колажі і погрози і дзвінки все, а потім тиша , чи перед бурею?

А
Сьогодні вже ні , вони в кожного по різному , але саме дивне що на 50 день терор і колажі і погрози і дзвінки все, а потім тиша , чи перед бурею?
До котрої години вони можуть дзвонити?

Ой шкода що ви сплатили таку суму їм (
Якщо неоплатите решту можуть позвонити там 2 людям , 3 і все.
Ну так було в мене , а потім там тиждень два звонили їм періодично, і замовкли на 50 день терор , і замовкли до сьогоднішнього дня, так само і кріпсі
А терор на 50-й день - це один день чи постійно з 50-го? Бо то, що було в мене на 21 день тривало лише пару годин. А далі тиша. Може комусь і телефонують, але оточення попереджене і ігнорить

А

До котрої години вони можуть дзвонити?
В мене було в 10 дзвінки ( дня) далі в 2,3 могли пару раз подзвонити родичам і все.
А терор на 50-й день - це один день чи постійно з 50-го? Бо то, що було в мене на 21 день тривало лише пару годин. А далі тиша. Може комусь і телефонують, але оточення попереджене і ігнорить
тільки на 50 було оден день, і тиша до сьогодні

Всім привіт, сьогодні 1й день просрочки в кріплі, тіло було 800usdt, віддати мав 1000, сьогодні вже написали 1525usdt.. нормально так накинули за 1 день( грошей нема і віддавати не збираюсь. Переживаю тільки за те що маму будуть задовбувати, а вона старенька і дуже переживати буде, не знаю що робити. Мені майже 40, а я за неї більше ніж за себе переживаю

А завтра з понеділка буде просрочка в біті..

Я тут новенький на форумі, але схоже надовго( дуже багато МФО які вже не можу продовжувати((

В мене було в 10 дзвінки ( дня) далі в 2,3 могли пару раз подзвонити родичам і все.

тільки на 50 було оден день, і тиша до сьогодні
У мене сьогодні 1й день просрочки в кріпсі.. борг був 800usdt, віддати мав 1000, вже нарахували що винен їм 1525usdt... Дуже переживаю що маму будуть задовбувати дзвінками, вона вже старенька і хвора і не зрозуміє що не треба реагувати..

Ой, щось спочатку не показало мій коментар, тому я знову написала і от вже 2 поспіль, вибачаюсь

Останнє редагування:
Всім привіт, сьогодні 1й день просрочки в кріплі, тіло було 800usdt, віддати мав 1000, сьогодні вже написали 1525usdt.. нормально так накинули за 1 день( грошей нема і віддавати не збираюсь. Переживаю тільки за те що маму будуть задовбувати, а вона старенька і дуже переживати буде, не знаю що робити. Мені майже 40, а я за неї більше ніж за себе переживаю

Я тут новенький на форумі, але схоже надовго( дуже багато МФО які вже не можу продовжувати((

У мене сьогодні 1й день просрочки в кріпсі.. борг був 800usdt, віддати мав 1000, вже нарахували що винен їм 1525usdt... Дуже переживаю що маму будуть задовбувати дзвінками, вона вже старенька і хвора і не зрозуміє що не треба реагувати..

Ой, щось спочатку не показало мій коментар, тому я знову написала і от вже 2 поспіль, вибачаюсь
Краще всього сказати самій , сказали що будуть звонити шахраї , щоб не брала трубки ! Якщо у вашої мами не смартфон , то тобі проблем не буде , якщо ж вайбер , то скинуть ваші фотки і можуть погрожувати

Добрий день. Біполярка? Ви хто?

Заблокуй мамі невідомі.
То автонабор так спрацював.. я не біполярка)

Краще всього сказати самій , сказали що будуть звонити шахраї , щоб не брала трубки ! Якщо у вашої мами не смартфон , то тобі проблем не буде , якщо ж вайбер , то скинуть ваші фотки і можуть погрожувати
Я сказав, але вона все одно буде брати слухавки, така людина. І вона вчитель, звикла що незнайомі номери , учні дзвонять

Треба напевно свою тему окрему створити, бо сьогодні в мене ще 8 МФО піде в прострочку, завтра біткапітал, 17го егорші, фінмаркет.. у мене напевно всі МФО які можна взяти -взяті((

Переживати треба було коли кредити брали, зараз уже немає сенсу)

Так( пів життя граю, я кончений лудоман який кожен день маску надягає що нормальний. Все думав якось повезе, виберусь... А не вийшло.. все(
Грати перестань і все налагодиться. Кредити то не проблема порівняно з лудоманією.

Перестав на новий рік, поки не грав, бо грошей нема ніколи ,а ті що були, всі в МФО, у мене 1й день просрочки сьогодні, ніколи не було ще... Але більше ніде взяти або перезайняти.
Помилився щодо дати біткапітал, виявляється сьогодні останній день був завтра прострочка

Не буду більше захламляти цю тему, бо вона про кріпсі, створю свою

Назад
Угорі