CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 383
  • Перегляди Перегляди 45K
То ще сьогодні можуть до когось крім мене дзвонити, бо поки тиша , і на мої повідомлення не відповідає. Менеджер Інна Олександрівна

А на який день вашим 3 особам робили терор?
Сьогодні вже ні , вони в кожного по різному , але саме дивне що на 50 день терор і колажі і погрози і дзвінки все, а потім тиша , чи перед бурею?

А
Сьогодні вже ні , вони в кожного по різному , але саме дивне що на 50 день терор і колажі і погрози і дзвінки все, а потім тиша , чи перед бурею?
До котрої години вони можуть дзвонити?

Ой шкода що ви сплатили таку суму їм (
Якщо неоплатите решту можуть позвонити там 2 людям , 3 і все.
Ну так було в мене , а потім там тиждень два звонили їм періодично, і замовкли на 50 день терор , і замовкли до сьогоднішнього дня, так само і кріпсі
А терор на 50-й день - це один день чи постійно з 50-го? Бо то, що було в мене на 21 день тривало лише пару годин. А далі тиша. Може комусь і телефонують, але оточення попереджене і ігнорить

А

До котрої години вони можуть дзвонити?
В мене було в 10 дзвінки ( дня) далі в 2,3 могли пару раз подзвонити родичам і все.
А терор на 50-й день - це один день чи постійно з 50-го? Бо то, що було в мене на 21 день тривало лише пару годин. А далі тиша. Може комусь і телефонують, але оточення попереджене і ігнорить
тільки на 50 було оден день, і тиша до сьогодні

Назад
Угорі