CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 398
  • Перегляди Перегляди 46K
Стало цікаво,просрочка в крипси ,в перший же день погрожували накинули до суми +50 зелених,ввечері написали,що можуть закрити за суму яка була до прострочення.І ось цікаво,часто читав ,що кріп і біти одна і таж контора,але другі взагалі нічого не пропонують.

У меня 1 день просрочки - до цього постійно пролонговувала ( вже заплатила більше 400 usdt сумарно) - тіло 200 - хочуть до повернення вже 500 чи пролонгацію за 350 - нема цих коштів. Питання одне якщо з ними спілкуешься то як швидко вони почнути дзвонити родичам?

Значно швидше, ніж коли не спілкуєшся взагалі.
а мені здавалося що навпаки - тобто краще зараз iгнорувати? вони вже прислали смс типа зі знижкою - але все одно у мене таких грошей наразі немає.

У мене просрочка 3 день тіло550 требують 1460. 85 . В перший день начали погружувати . Ціково скілький цей терор буде діяти?

У мене було тіло 200 - 1 день протермінування - хотіли 540. В итоге домовилися за 320 і закрили.

Странно, что у них пердунчик не выскочил наружу))
Ага)
Но я настолько их игнорю, что даже на смс в Вайбере о теле, Я им не дал ответа.
Возможно я у них подписан, как "безнадёга"))

Где-то с месяц назад маме сыпались звонки с подменой номера с моим именем, потом разные заграничные, под названием Польша и др.

Допускаю, что это могли быть они

Но я настолько их игнорю, что даже на смс в Вайбере о теле, Я им не дал ответа.
Возможно я у них подписан, как "безнадёга"))
😁😁😁
Где-то с месяц назад маме сыпались звонки с подменой номера с моим именем, потом разные заграничные, под названием Польша и др.

Допускаю, что это могли быть они
Похоже.
Ох, проказники

И что интересно, они наверное единственные с кем за все время я не имел никакого общения, кроме одного раза. В первый день просрочки, утром, Я ехал с работы, и во время звонка случайно поднял трубку, и уже выслушал его. Он сказал, что максимум до 12 дня, Я должен закрыть позыку.

И блин...какое же долгое утро)))

Назад
Угорі