CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 398
  • Перегляди Перегляди 46K
Реально. Я все розумію: телефонуйте, надсилайте листи та повідомлення, але ось це…я вже теж вчора повією була, тільки на словах. Однак, думаю, що сьогодні б теж мене чекало таке фото на сайті
Ну так. Мають бути межі. Ми ж не в Зімбабве живемо в на папуасів не схожі. Але отакі «методи роботи» це дикість і якийсь неандерталізм.

Мені на днях траплялась вакансія в їх контору. Це ж як треба любити гроші і ненавидіти людей щоб там працювати..

Ну так. Мають бути межі. Ми ж не в Зімбабве живемо в на папуасів не схожі. Але отакі «методи роботи» це дикість і якийсь неандерталізм.

Мені на днях траплялась вакансія в їх контору. Це ж як треба любити гроші і ненавидіти людей щоб там працювати..
Певно, у критеріях є : «ідеально володіти фотошопом». Однак, це гарний шанс дізнатися, де вони сидять і хто їм зливає бази та кришує 🙃

Певно, у критеріях є : «ідеально володіти фотошопом». Однак, це гарний шанс дізнатися, де вони сидять і хто їм зливає бази та кришує 🙃
У вимогах володіння мовою, комунікабельність і вміння рахувати відсотки. Ще мабуть на співбесіді перевіряють рівень гнилості та сволотності( має бути більше за 80 відсотків)

Робота віддалена.

А, ще згадала що командні змагання у компанії присутні. Ото бонуси собі і напрацьовують.

У вимогах володіння мовою, комунікабельність і вміння рахувати відсотки. Ще мабуть на співбесіді перевіряють рівень гнилості та сволотності( має бути більше за 80 відсотків)
Комунікабельність 😂 Куди більше 😆
Я бачила вакансію у MyCredit (СlickCredit та Monto). Зарплатня середня 18-20 тис.грн., мінімум вимог

Комунікабельність 😂 Куди більше 😆
Я бачила вакансію у MyCredit (СlickCredit та Monto). Зарплатня середня 18-20 тис.грн., мінімум вимог
Так, комунікабельні там всі далі нікуди..зп від 35т.

І ще якась колекторська лавка траплялась у Дніпрі. Там теж зп вище середнього

Так, комунікабельні там всі далі нікуди..зп від 35т.

І ще якась колекторська лавка траплялась у Дніпрі. Там теж зп вище середнього
А бонуси - скільки вибʼєш з клієнтів 🫣
Не дивно, що така з/п. Скільки людей платять

Почалось... Вже моє фото на сайті повій. Це просто якийсь *****ц. Мене аж тіліпає
Місяць мовчали, пару разів присилали смс з пропозицією до закриття. А це прокинулись. Як таких земля носить🤬🤬🤬

Я розумію, що далі інтернет терору це не піде. І тіло ж там всього 250, пропонували за 500 закрити. І я б певно погодилась вже й так, але інші мфо сьогодні платила. А більше коштів не маю. Яка ж мразота. Чого я раніше не пошукала про них інформацію. Не полізла би😭
Ви точно впевнені що на сайті ваше фото?

Та я вже тверезою головою розумію, що скоріше просто намалювали. Бо на скріні не видно лінку😅 Шифруються

Чи ви саме про моє чи ні? Так, моє. З вайбера фотку стару злизали😅 А решта фоток, то звісно не мої. Просто якісь дівчата без обличча. Хто мене знає-не повірить, що я така худа😄😄

Та я вже тверезою головою розумію, що скоріше просто намалювали. Бо на скріні не видно лінку😅 Шифруються

Чи ви саме про моє чи ні? Так, моє. З вайбера фотку стару злизали😅 А решта фоток, то звісно не мої. Просто якісь дівчата без обличча. Хто мене знає-не повірить, що я така худа😄😄
Я знайшов цю анкету на сайті, там нема вашого фото. Тому не переймайтесь)

Я знайшла, хто злив моє фото Кріпсам цим. МФО «ТехноФінанс». Колись був у них кредит.

Назад
Угорі