CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 398
  • Перегляди Перегляди 46K
Вітаю, я так розумію у Crypsee такі самі методи робити, як і в Bitcapital, воно навіть діду телефонувало, якому 80 років, тепер принципово нічого не отримають від мене, хіба що йух за комірець, пробив номер телефону з якого писала мені ця тварина, виявилось, що номер зареєстрований на дівчину, яка проживає в моєму місті, тому маю намір завітати до неї, але чомусь думаю, що номер куплений і це старий власник.

Вітаю, я так розумію у Crypsee такі самі методи робити, як і в Bitcapital, воно навіть діду телефонувало, якому 80 років, тепер принципово нічого не отримають від мене, хіба що йух за комірець, пробив номер телефону з якого писала мені ця тварина, виявилось, що номер зареєстрований на дівчину, яка проживає в моєму місті, тому маю намір завітати до неї, але чомусь думаю, що номер куплений і це старий власник.
Скорее всего да номер зарегистрирован на левого человека но если можете проверить то проверьте многие форумчане считают что эта шарага клон биткепитал так что методы походу одни и те же потому что владельцы совпадают

Хотела закрыть сегодня кредит тело 130$. Что-то не отвечают ни в поддержке на звонок ответил робот что регламентные работы) подумала уже может прикрыли их:(

Хотела закрыть сегодня кредит тело 130$. Что-то не отвечают ни в поддержке на звонок ответил робот что регламентные работы) подумала уже может прикрыли их:(
У битов тоже сегодня регламентные работы) совпадение или нет фиг его знает но думаю что нет, рано или поздно ответят

CrypSee?
У битов тоже сегодня регламентные работы) совпадение или нет фиг его знает но думаю что нет, рано или поздно ответят
Я думаю, что плюс-минус это одна шарага. Просто чуть разные фишки. У КрипСи по-моему оплата происходит через Бинанс. Хотя я хз, как там у битов

CrypSee?

Я думаю, что плюс-минус это одна шарага. Просто чуть разные фишки. У КрипСи по-моему оплата происходит через Бинанс. Хотя я хз, как там у битов
Да. Это те же биты даже договор такой же. Там тоже оплата на криптокошель и есть на карту хотя я им писала они сказали такая функция недоступна

Да. Это те же биты даже договор такой же. Там тоже оплата на криптокошель и есть на карту хотя я им писала они сказали такая функция недоступна
Можешь мне в личку кинуть их договор?

В них на сайті посилання на інстаграм сторінку біткепітал 🥸

В них на сайті посилання на інстаграм сторінку біткепітал 🥸
Спалились) поленились отдельную тему сделать) значит там тем кто брал у битов и ее отдал точно не дадут) это частая фишка когда у нескольких МФО один и тот же владелец

Капслок
Шо можу сказати , перекредитувався на монобанку під 0.01 % на два місяці, щоб закрити цю ***** і більше ніколи в неї не влазити і не рекомендувати навіть ворогу, коли треба гроші , деколи треба бути уважним бо є тільки одні мінуси :
- кредит видають криво, вам їх відправляє якась лєва дівчина
- відсотки просто жесть, ти взяв 150 віддав 300 , стосовно з родинним звʼязком bitcapital сумніву немає
- мертвий зворотній звʼязок , вам будуть відповідати шаблонами і не більше , на гарячій лінії нікого, в чаті тоже нікого, звʼязатись з ким небудь неможливо, як військовому ніяких знижок не дають , що вже порушує законодавство про соц захист військових в період військового стану
- хотів би закрити але все глухо геть
КОРОЧЕ КОНТОРА ТО ШАРАШКІНА
НЕ ЛІЗЬТЕ В КРИПТОПОЗИКИ

Пів року тому на форумі вже це обговорювали.
Крипта не є фінансами типу, це майно. Тому не діють норми того закону.
а які тоді закони на них росповсюджуються? якщо вони не зареєстровані в Україні

а які тоді закони на них росповсюджуються? якщо вони не зареєстровані в Україні
По сути они работают незаконно и по идее их могут закрыть но по ходу их кто то крышует вот они и работают до сих пор в НБУ если жалуешься то приходит отписка что они им не подчиняются в нормальной стране уже б закрыли их нафиг и все

А що хто скаже за них?
Є кредит, є прострочка і якщо не помиляюсь, від них якась тиша

А що хто скаже за них?
Є кредит, є прострочка і якщо не помиляюсь, від них якась тиша
Новая шарага пока отзывов немного скорее всего это клон биткепитал будут звонить писать в суд скорее всего как и биты не ходят

Новая шарага пока отзывов немного скорее всего это клон биткепитал будут звонить писать в суд скорее всего как и биты не ходят
Це зрозуміло, але вже не знаю який термін протермінування, але щось від них ні слова, ні духа 😂

Назад
Угорі