CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 398
  • Перегляди Перегляди 46K
Це якесь має значення? Чи Вам сумно просто?) для людей які захочуть скинути туди всі свої дані, і зайдуть почитають інформацію в цьому дописі, можливо це здасться інформативним. Чи будемо краще рекламувати подібні шарагі, як думаєте?
Форум вдячний Вам за турботу про наші дані..
Чи будемо краще рекламувати подібні шарагі, як думаєте?
Це Ваш основний вид діяльності?

Оффтоп, флуд

Ви зараз виглядаєте як гопнік в «подворотнє» 🤣
я Вас не чіпала, а ви мені якісь питання риторичні задаєте

Ви зараз виглядаєте як гопнік в «подворотнє» 🤣
я Вас не чіпала, а ви мені якісь питання риторичні задаєте
Я зараз чудово виглядаю,як завжди.. І дуже вдячна Вам за таку важливу інформацію про нову шарагу
А питання про те,чим займаєтесь по життю,нормальне,для знайомства,так сказать. ..

Оффтоп, флуд

Я зараз чудово виглядаю,як завжди.. І дуже вдячна Вам за таку важливу інформацію про нову шарагу
А питання про те,чим займаєтесь по життю,нормальне,для знайомства,так сказать. ..
Ваша ініціатива познайомитись звучала дуже іронічно, виправте мене якщо це не так)
Двічі попадала в цю діру з мфо, зараз на стадії закриття останній двох, нових не беру, якраз таки біт кепітал одна з них, тому стало цікаво що це за новий «зародиш» з криптовалютою

Ваша ініціатива познайомитись звучала дуже іронічно, виправте мене якщо це не так)

Двічі попадала в цю діру з мфо, зараз на стадії закриття останній двох, нових не беру, якраз таки біт кепітал одна з них, тому стало цікаво що це за новий «зародиш» з криптовалютою
І не беріть більше ),я думаю бітів Вам достатньо. У мене їх нема

І не беріть більше ),я думаю бітів Вам достатньо. У мене їх нема
Те що ви думаєте це дуже добре і якщо вам ця тема не цікава у вас немає взаємодії із крипто МФО тоді чим ви можете поділитись і навіщо дістаєте інших учасників форуму?

Те що ви думаєте це дуже добре і якщо вам ця тема не цікава у вас немає взаємодії із крипто МФО тоді чим ви можете поділитись і навіщо дістаєте інших учасників форуму?
Радити не зв'язуватись з шарагами які видають кредити криптовалютою, чи взагалі з будь-яким мфо, це по-вашому "діставати інших учасників"?

Можу поділитись досвідом боржника,для чого тут і знаходжусь. За потреби,завжди будь ласка,звертайтесь....

Потріпали вам нерви біти?

Назад
Угорі