Щоденник Creditplus перший день просрочки

• Автор теми Автор теми Ханна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 735

Ханна

Читач
Дописи
7
Реакції
0
Бали
126
Ханна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Creditplus, перший день просрочки
Доброго дня. Я перший раз виходу на просрочку. Завтра буде кредит плюс. Я вже зрозуміла, що не потрібно пролонгувати але підкажіть, які кредити краще всього закрити першими щоб не дзвонили родичам та друзям
Я маю:
Creditplus
Moneveo
Credit7
Alexcredit
Єгроши
Mycredit
Smartivay
Качай гроши
Slone кредит
Selfy кредит
Що взагалі робити? В мене борг тіло 188000 грн. Чи перекредитує хтось з таким боргом?

Доброго дня. Я перший раз виходу на просрочку. Завтра буде кредит плюс. Я вже зрозуміла, що не потрібно пролонгувати але підкажіть, які кредити краще всього закрити першими щоб не дзвонили родичам та друзям
Я маю:
Creditplus
Moneveo
Credit7
Alexcredit
Єгроши
Mycredit
Smartivay
Качай гроши
Slone кредит
Selfy кредит
Що взагалі робити? В мене борг тіло 188000 грн. Чи перекредитує хтось з таким боргом?
Позвонить может любое МФО, тут не угадаешь. Самые конченые у вас это егроши.

То есть, что пролонгации делать не надо - это вы поняли, а про перекредитации еще нет? Наверное ними такое тело у вас под 200к и образовалось...
Я молчу про то, что само собой вам никто и не даст такую сумму.

Что делать? Остановиться, перестать делать пролонгации и брать новые кредиты на закрытия старых. Подготовиться и ждать лояльных предложений от шараг.
Сначала будут звонит клянчить деньги, для этого антиспам вам в помощь.

Позвонить может любое МФО, тут не угадаешь. Самые конченые у вас это егроши.

То есть, что пролонгации делать не надо - это вы поняли, а про перекредитации еще нет? Наверное ними такое тело у вас под 200к и образовалось...
Я молчу про то, что само собой вам никто и не даст такую сумму.

Что делать? Остановиться, перестать делать пролонгации и брать новые кредиты на закрытия старых. Подготовиться и ждать лояльных предложений от шараг.
Сначала будут звонит клянчить деньги, для этого антиспам вам в помощь.
Дякую, а підкажіть що не так з єгроши? Вони якось погрожують чи до суду подають? Я не знаю що від кого очікувати

Дякую, а підкажіть що не так з єгроши? Вони якось погрожують чи до суду подають? Я не знаю що від кого очікувати
Конченные я имел ввиду в плане обзвона. Раньше могли обзвонить всех подряд, сейчас уже получше, но все равно могут позадалбывать окружение.
Про суды вообще забудьте сейчас.

Конченные я имел ввиду в плане обзвона. Раньше могли обзвонить всех подряд, сейчас уже получше, но все равно могут позадалбывать окружение.
Про суды вообще забудьте сейчас.
Дякую, спробую якось хоть їх закрити

Дякую, спробую якось хоть їх закрити
Я ж вам написал, что обзвонить может любая контора. За егроши я вам сказал в целом по статистике.
А так все индивидуально, кого-то одна контора может не трогать вообще, а другому за тело 2к все мозги вынесет и окружению. Тут не угадаешь.
Поэтому смотрите сами, окружение лучше подготовить.

Единственная контора которая не звонит у вас - это майкредит.

Я ж вам написал, что обзвонить может любая контора. За егроши я вам сказал в целом по статистике.
А так все индивидуально, кого-то одна контора может не трогать вообще, а другому за тело 2к все мозги вынесет и окружению. Тут не угадаешь.
Поэтому смотрите сами, окружение лучше подготовить.

Единственная контора которая не звонит у вас - это майкредит.
Хто сказав, що майкредит не дзвонить?

По опыту говорю, не знал таких случаев чтобы они звонили окружению.
Це ваш особистий досвід.
Навпроти з свого досвіду говорю, що телефонували.
Хоча це було декілька років тому, можливо щось змінилось.

Привет, я вот дней 10 как начал входить в просрочки почти весь список что и у тебя. Не переживай и не накручивай себя , начинай собирать деньги, я вот сейчас так стараюсь и поступать. Телефон весь красный уже под 70 звонков в день но трукаллер спасает. Если будет информация по предложениям\решениям пиши ,я тоже буду писать

Привет, я вот дней 10 как начал входить в просрочки почти весь список что и у тебя. Не переживай и не накручивай себя , начинай собирать деньги, я вот сейчас так стараюсь и поступать. Телефон весь красный уже под 70 звонков в день но трукаллер спасает. Если будет информация по предложениям\решениям пиши ,я тоже буду писать
Спасибо большое, конечно напишу. С зарплаты оплачу только егроши, а на остальных пока не хватит, буду собирать.

Я маю:
Creditplus
Moneveo
Credit7
Alexcredit
Єгроши
Mycredit
Smartivay
Качай гроши
Slone кредит
Selfy кредит
В мене є Creditplus i MyCredit протермінування по обох приблизно 2 місяців, то ніхто не казав, що до них дзвонили. MyCredit пропонує рескрутизацію, але пішли вони в мене тіло 10 тис пролонгаціями 9 тис виплатила пролонгаціями, а Creditplus тіло 20 тис, тільки раз 500 грн на початку закинула, то з цієї суми 50 з чимось тисяч нарахували, то шлють 30% знижки, і хочуть щоб закрила за 32 тис, але чекаю поки запропонують тіло.

Алекси і слони по обзвонам доставучі, май кредит в перші дні передає дзвонарям, смарти точно мають всю вашу телефону книгу, то як їм захочеться, є гроші ви вже знаєте, навіть не знаю, як тільки ці умудрилися вам стільки дати, ну таке, не шукайте варіант знайти нормальну суму і закрити, влізете ще більше, закривайте кого протягне по доходах, а якщо не потягнете ну і до біса їх, не обанкротяться. До суду ще дожити треба, а навіть якщо і суд то нічого страшного не буде)

Назад
Угорі