Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
CreditOn. С начала просрочки не могу войти в личный кабинет
Empo, А самому написати не можна?Тут прикладів вагон!Берете листочок,ручку, підставляєте свої дані і пишете.Потім йдете на укрпошту і відправляєте рекомендованим листом.Роботи максимум на 1год.Непогані у Вашого юриста розцінки!
Empo, Мені три МФО за місяць договора прислали.У всіх інших режим "сніжинки".Хай собі як хочуть,я нікуди не поспішаю.
А що може помогти зараз нацком? Можна якось розірвати договір так щоб віддати тільки тіло кредиту чи ні. По МФО гоуфінгоу я звернувся до юриста вона мені склала зо 340грн лист звернення до МФО вони лист получили але пройшло вже 10 днів і відповіді ще немає. Юрист сказала що через 5 днів треба написати в нацком але це буде коштувати вже 580грн. Я незнаю що робити. Чи дасть це якись результат? Щоб просто гроші невикинути на вітер...
Empo, А самому написати не можна?Тут прикладів вагон!Берете листочок,ручку, підставляєте свої дані і пишете.Потім йдете на укрпошту і відправляєте рекомендованим листом.Роботи максимум на 1год.Непогані у Вашого юриста розцінки!
Empo, Мені три МФО за місяць договора прислали.У всіх інших режим "сніжинки".Хай собі як хочуть,я нікуди не поспішаю.
Я просто ше незнав про форум... Тепер вже буду знати що можна самому... Якщо не тяжко то може підкажете як правильно писати в нацком... А в МФО то в мене є вже зразок то що юрист писала... Тепер просто поміняю дані і повідсилаю їм. Побачимо хто відповість. І ще одне, якщо вони присилають договір то що потім робити?
Олег Тітамир: «У захисті споживачів держава потребує дієвої допомоги від громадського сектору»
Вот такая у них защита прав получается
страница самого этого луганского миллионера Титамир Олег Николаевич , владелец/совладелец Кредитона, Топкредит, Гроши всим и т.д. Олег Титамир Напишите ему как ведут его подчиненные, и записи разговоров скиньте, пусть порадуется с каких людей и каким способом отбирают последнее для его кошелька.
Так же совладелец Кредитона 25 летний сынок этого миллионера Титамир Богдан Олегович Титамир Богдан Шараги Топкредит , Гроши всим тоже его
Гендиректриса Кредитона Хлебникова Ольга Ивановна , из Луганска, работает на клан Титамиров более 20 лет , бухгалтером, главбухом. Третий совладелец Полтев Антон Эдуардович Антон Антонов Антон Полтев давний друг по жизни и по бизнесу Титамира Богдана
И все это д*рьмо свалило с Донбасса в Киев , понаоткрывало еще себе бизнес и жируют дальше. Поэтому их ипанутые звонилки попрошайки пусть у них бабло на свою зарплату клянчат .
Сами успокойтесь, старайтесь не весьтись серьезно на их треп, у них методички такие, прочитает , передохнет и снова по кругу. Сестру , если есть возможность приведите на форум, помогает психологически выстоять 100% .
Мне Вчера звонил нормальный поговорили но сегодня это кошмар баба какая то и мужу позвонила орала как резаная матами на меня и обзываниями и ска и туалеты мыть будешь...грозилась ещё дочери звонить.не хочется жить ...
Я просто ше незнав про форум... Тепер вже буду знати що можна самому... Якщо не тяжко то може підкажете як правильно писати в нацком... А в МФО то в мене є вже зразок то що юрист писала... Тепер просто поміняю дані і повідсилаю їм. Побачимо хто відповість. І ще одне, якщо вони присилають договір то що потім робити?
В мене ось була проблема з кредітон юа там пролонгації не було брала 1500 за пів місяця набралося 2970 грн позвонив один заставив заплатити все таки , у них компанія від колишнього дельта банка в них я була якось виграла сертифікат на 500 грн львівського шоколаду , так ось з ними реально шутки плохі всіх повністю родичів найшов , але тільки чоловікові й матері позвонив моїм ні бо договорились на том що заплачу , але пеню списав , бачила їх деректора дядя такий сірьозний і кантора теж, вообщем заплатила я їм і все розпрощалися , хочу попередити краще там не брати реально пролонгації робити не можна всю суму сразу вносити , і надавлюють добре
В мене ось була проблема з кредітон юа там пролонгації не було брала 1500 за пів місяця набралося 2970 грн позвонив один заставив заплатити все таки , у них компанія від колишнього дельта банка в них я була якось виграла сертифікат на 500 грн львівського шоколаду , так ось з ними реально шутки плохі всіх повністю родичів найшов , але тільки чоловікові й матері позвонив моїм ні бо договорились на том що заплачу , але пеню списав , бачила їх деректора дядя такий сірьозний і кантора теж, вообщем заплатила я їм і все розпрощалися , хочу попередити краще там не брати реально пролонгації робити не можна всю суму сразу вносити , і надавлюють добре
В мене 23 МФО, ССлоан уже на 5 день обзвонили з погрозами роботу, батьків, друзів... Так що мені поx на їх "серйозність".
ССлоан не отримає нічого уже, а ці начнуть "бикувати" так само не отримають.
Я краще тоді по 500 грн віддам тим кому будуть докучати))
В мене 23 МФО, ССлоан уже на 5 день обзвонили з погрозами роботу, батьків, друзів... Так що мені поx на їх "серйозність".
В нас разом з чоловіком десь 18-19 залишилось ми їх просто не платимо будем чекати щоб самі запропонували тільки тіло платити ну і 50% все нічого не платимо ні копійки накопичили вже досить на початку грудня ми попали на шахраїв тобто шукали кредиторів часних але так вийшло що віддали їм 11000 тис і все істерика була і все інше , а пролонгації треба було робити , сайт я цей ще тоді не знала що є , а жалкую що раніше ненайшла , так ось понапозичали батьки дали разом вийшло 30000 тис і все пішло на пролонгації а тепер поняли що які дурні були могли половину просто закрити а тепер жалкуєм але що сталось то сталось так і має бути долгів купа але нічого прорвемося , дякую цьому сайту без нього б руки опустилися а тепер знаємо що ці мошеніки ще отримають по заслугам
Вопрос- у кого кредит есть в КредитОн. С того дня как началась просрочка я не могу войти в личный кабинет, хотелось бы услышать что у кого по этим товарищам
уpoды редкие. Взламывают соц сети. И из твоих фото делают пopнo коллажи. Запугивают разослать всем тем, кто в друзьях. Пишут в Вайбер, оскорбляют. Поговорить с чмом, которое это делает не возможно, т к не берёт трубку. Когда звонишь непосредственно в эту контору на горячую линию , и говоришь их же языком, то обижаются. Ставят в блок или бросают трубку. Желание найти, и сломать руки этому креативщику. Если есть у кого возможность найти как то по номеру телефона, готов оказать финансовое вознаграждение. Вот номер (+380639894713)
нашла этот номер здесь +380639894713, 0639894713 – Кількість оцінок: 1×…
и комент слишком лояльный за 15.10.2018 Навящевий працівник з гроші всім
оно и от кредитона и от гроши всим наяривает, многостаночники плядские, щас добавлю креатива к тем комментам, мелочь, но пусть будет)
уpoды редкие. Взламывают соц сети. И из твоих фото делают пopнo коллажи. Запугивают разослать всем тем, кто в друзьях. Пишут в Вайбер, оскорбляют. Поговорить с чмом, которое это делает не возможно, т к не берёт трубку. Когда звонишь непосредственно в эту контору на горячую линию , и говоришь их же языком, то обижаются. Ставят в блок или бросают трубку. Желание найти, и сломать руки этому креативщику. Если есть у кого возможность найти как то по номеру телефона, готов оказать финансовое вознаграждение. Вот номер (+380639894713)
Доброе утро всем.
У меня проблема с CrediOn. Брала 6000 грн, пролонгации делала регулярно но в декабре уже не хватило средств для пролонгации. После консультации с юристом- перестала платить. На переговоры не идут. Вчера мне писали коллекторы ( им данная компания дала в работу мой договор)- требуют 25000 грн.
Выставили в интернете фото моего сына с якобы предоставляемыми интимуслугами и сделали фотонарезку.
Юрист вчера загнул не подъёмную цену для решения данного вопроса.
Ребята подскажите как мне дальше действовать? Куда идти? Куда писать?
Доброе утро всем.
У меня проблема с CrediOn. Брала 6000 грн, пролонгации делала регулярно но в декабре уже не хватило средств для пролонгации. После консультации с юристом- перестала платить. На переговоры не идут. Вчера мне писали коллекторы ( им данная компания дала в работу мой договор)- требуют 25000 грн.
Выставили в интернете фото моего сына с якобы предоставляемыми интимуслугами и сделали фотонарезку.
Юрист вчера загнул не подъёмную цену для решения данного вопроса.
Ребята подскажите как мне дальше действовать? Куда идти? Куда писать?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.