CreditKasa думает подать в суд , запугивают ?

• Автор теми Автор теми Kriss
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 18K
ПОДСКАЖИТЕ КРЕДИТ КАССА через какое время просрочки начинает звонить родным ? А ТО Я сейчас от них трубку не беру !!!!!

ПОДСКАЖИТЕ КРЕДИТ КАССА через какое время просрочки начинает звонить родным ? А ТО Я сейчас от них трубку не беру !!!!!
по контактам в перші дні звонят.но саме більше зайобує це їхні листи

ЧТО ТО я вобще расклеилась много МФО стараюсь на звонки не отвечать а сегодня ответила !!!!

И что-то произошло сверхъестественное?)
не думаю все по старінці .сьогодні пролонгуйте все тільки сьогодні ви відмовляєтесь все пишу відмову все передаєм колекторам о вам пхй ну все через суд і тут пхй звонем родичам ви чм0 немає про що говорити

Мега гроши начали пугать что позвонят маме ее всем знакомым и начальству и будут говорить что мама им должна !!! Хотя мама в жизни кредитов не брала!!

ПОДСКАЖИТЕ стоит вобще отвечать на их звонки?
,

Мега гроши начали пугать что позвонят маме ее всем знакомым и начальству и будут говорить что мама им должна !!! Хотя мама в жизни кредитов не брала!!
а ви шо думали вони будуть мовчати?вонеи все будуть робити щоб вас розвести і потянути в 4 рази більше чим взяли

Нарушение Правил Форума, п. 3.3.
Это я уже поняла ((((((((((( ПРОСТО НЕ ЗНАЮ КАК СЕБЯ ПРВИЛЬНО ВЕСТИ !!!!!!!!!!!

Извеняюсь буду повнемательней

Настойчиво звонят не отвечаю дел без них хватает . Скажите еслиеписали в нацком приходил ответ чточзарегистрированр Или принято

Настойчиво звонят не отвечаю дел без них хватает . Скажите еслиеписали в нацком приходил ответ чточзарегистрированр Или принято
Я на них писала. В кабинете сумма остановилась и не увеличивается. А еще гривен 50 списали. Осталось тело 50% от тела и небольшой штраф

Ответ с нацкома пришел ровно через месяц, а сумму заморозили недели через 2.5 после жалобы

И как вы с ними договорились?

У вас просрочка аж целых 6 месяцев и вам дали возможность оплатить только тело без %? У меня просрочки и месяца нет а со мной так говорят как будто я у них миллион украла. Это разве справедливо?
Так в цьому їхня фішка ,що спочатку вони не чують нас ,бо надіється ,що люди після їх погроз все заплатять. А потім після отих всієї гидоти ,що вони людині і всім близьким і рідним кажуть і пишуть в грубій формі,а через деякий час телефонують і пропонують милим ангельським голосочком оплатити тіло кредиту та ще й декількома платежами .Мені вчора манівео телефонували і таким чемним і милим голосом пропонували новорічну акцію ,щоб я оплатила тільки тіло кредиту і це тільки десь днів 30-35 прострочки ,але як тільки я відмовилася відразу ж почали розмовляти грубо .Сьогодні вже прислали СМС ,що будуть подавати на суд ,хоча я їх з самого початку туди посилала .А Є-гроші взагалі заявили ,що в них вже є рішення їхнього суду і в Новому році з приватними виконавцями приїдуть описувати моє майно ,я їх запитую у Вас є що свій суд ,а вони так спокійно відповідають "так".

Я тоже хочу с ними договориться на таких условиях, у меня тело 6000 грн, думаю по 1200 в месяц потянул бы, но что то не предлагают)) Как бы им самому предложить такое.
Нічого самі не пропонуйте, ігноруйте їхні погрози ,і чекайте ,прийде час ,вони самі Вам запропонують .

ПОДСКАЖИТЕ стоит вобще отвечать на их звонки?
,
В моєму випадку телефонував два рази Артур ,перший раз на другий день прострочки ,розказав всю інформацію по моїх кредитах, біографію всіх родичів ,говорив напорристо і впевнено ,але не грубив і не погрожував .Коли я вичитала договір і в п.8 чітко написано про реструктизацію ,зателефонувала на гарячу лінію з приводу реструктуризації ,то мені відповіли ,що мені перетелефонують ,то через 5хв.передзвонив той самий Артур і повідомив ,що він вирішує ,кому буде реструктуризація, але мені не буде ,бо він так хоче і ,що я шахрайка .Але потім моя мама ,яка в нас активістка-пофігістка сама йому зателефонувала і так його дістала ,що він в кінці розмови почав говорити нормальним голосом і сказав їй :"Жіночко йдіть в дупу і нема сюди чого дзвонити".Після того мені СМС приходять від Дельта-М,що їм передано якесь там право на мій кредит.

Мне сегодня прислали смс ст 355 ст 366 ст 368 ст 371 что имущество может быть арестовано ! Я понимаю что это все брет! Мне тоже все биографию мою и родни рассказали ! Я больше телефон не поднимаю ! А маме пусть позвонят она щас у сестры в гостях она у меня адвокат пусть попробуют ее напугать

Dusha,
Я сама на них всех подам в суд в след.году надо только деньги на адвоката заработать)))кто со мной?))

Dusha,
Я сама на них всех подам в суд в след.году надо только деньги на адвоката заработать)))кто со мной?))

Dusha,
Я також думаю ,що краще ті гроші на адвоката витратити ,ніж їм безкінця платити .На даний час даю письмові запити у МФО ,щоб надали договір у письмовому вигляді ,і всі попередні договори .Бо кормила я їх занадто довго .Так ,я шахрайка і воровка ,бо я за два роки обікрала своїх дітей !!!І свого чоловіка ,який сутками працював !!!А вони ще дзвонять і розказують мені ,щоб я продала своїх дітей і ще їм заплатила .Ні копійки не заплачу без суда .А в суд вони все таки на мене подадуть .

Назад
Угорі