Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня тоже пришла такая же смс, к чему бы это?Алеся, А мені на днях прийшла смс від УБКІ, що Укркредит фінанс запитав інформацію про мою кредитну історію ,а через 30хв .ще раз запитав ,мабуть не повірили своїм очам скільки в мене боргів .І після того вони до мене не телефонують .Мабуть зрозуміли, що я їм нічого не поверну .
Они любят писать.Мне еще такое не писали наверное скоро напишут я с ними на связь не выхожуА мне вот пришло минут 5 назад..., они уже не знают что писать. Тело 1900, с процентами на сегодня 3100...я то им закину, но не сегодня и не завтра))
Розшукується "ФИО" у зв'язку з тим, що для нього/неї є фінансова пропозиція.
Усіх, хто має , будь-які відомості про місце проживання або контактні телефони цієї особи, бачився з цією людиною або володіє будь-якою іншою інформацією про нього/неї,
просимо негайно повідомити усю наявну інформацію по цій людині за вказаними номерами телефонів або передати лист.
+38 044 333 51 43
Я то же не общаюсь, но вот, недели две не плачу уже и прислали.Они любят писать.Мне еще такое не писали наверное скоро напишут я с ними на связь не выхожу
У меня прострочка месяца полтора гдето.Только в гости должны были приехать и посадить меня за мошеничество а больше пока ничего не писалиЯ то же не общаюсь, но вот, недели две не плачу уже и прислали.
Как результат?я звернулвсь до Адвокадське об'єднання "Захист"
Я перед Новим роком звернулась, тільки відправили офіційні листи МФО. Як буде далі буду писати сюди.Как результат?
А тебе надо было сказать чтобы они 500 гр одлжили и долго не отдавали.Вот тогда они не только понимали тебя а воевать пошли за тебя.Dusha,
от меня тоже отвернулись мои родные,не хотят меня даже на праздники видить,обидно ведь им я плохого ничего не сделала(((
Мне вот тоже пришлоKriss, пусть подают в суд! Вы этого боитесь?
Тем более, вероятность того, что в суд подадут минимальная.
В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором № 0077-8122 від 11.10.2018 р. компанія розпочала підготовку позовної заяви для передачі Вашої справи до суду.
Остання можливість не допустити судового
розгляду – сплатити борг
9 700 грн!
Выпить коньячку, пойти погулять, в кино сходить, посмотреть фильм, вариантов масса. Главное не париться. Это их бред.Дело в том, что я заграницей сейчас. Что мне делать?
Выпить коньячку, пойти погулять, в кино сходить, посмотреть фильм, вариантов масса. Главное не париться. Это их бред.
Согласен я тоже настроен на суд платить им бесконечно нехочу итак два года проценты платил достало так что уже ничего не боюсь а для визитеров дубину приготовилЯ також думаю ,що краще ті гроші на адвоката витратити ,ніж їм безкінця платити .На даний час даю письмові запити у МФО ,щоб надали договір у письмовому вигляді ,і всі попередні договори .Бо кормила я їх занадто довго .Так ,я шахрайка і воровка ,бо я за два роки обікрала своїх дітей !!!І свого чоловіка ,який сутками працював !!!А вони ще дзвонять і розказують мені ,щоб я продала своїх дітей і ще їм заплатила .Ні копійки не заплачу без суда .А в суд вони все таки на мене подадуть .
у нас половина депутататов судимых у многих миллионные долги и им на все насрать а мы переживаемmurlyka, Я поки не попала на форум ,то думала ,що я одна така і ,що це ж такий позор ,а зараз розумію ,що це не позор ,це катастрофа .І думаю ,що прийдеться юристам набути практику в цьому питанні .Бо всі мовчки платити далі вже не будуть .І також вважаю ,що суд це найкраще рішення для мене ,тоді хоч буде якась фіксованим сума,а не просто незрозумілий набір цифр ,який змінюється в більшу сторону з дуже великою швидкістю .Так страшно ,бо не знаю ,що таке суд , не орієнтуюся в законодавстві,але напевне прийшов той момент ,коли потрібно пройти й цей етап в житті .