vetal050
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12351
- Реакції
- 16815
- Бали
- 3765
vetal050 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ваши фото разного характера и содержанияЯкі колажі?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ваши фото разного характера и содержанияЯкі колажі?
Писали, мою фотку, напис дату народження, номер тел.Які колажі?
Сьогодні прийшло таке

затри персональные ... отошли им это( можешь от себя что то добавить)Сьогодні прийшло таке
Та вони вот до бабусі моєї найшли номер з дідусем домашній ...наярюють їм тепер...а я кажу шо я кредит не брала ,тому що старенькі і так почали переживати,бабуся сьогодні звонила казала шо вот вчора звонили знову а я кажу їй шоб казала шо тут акої нема,бо бабуся каже шо вони передали шо з міліцією прийдуть і т.д угрожають..не знаю тепер шо бабусі казати ...не хочу щоб хвилювалисяМогут продать, могут только пугать что продадут, а могут потом сами звонить якобы коллекторы, главное не ведитесь на них, если покажете свои слабые места, будут давить именно туда
просрочка у них месяцев 5,даже не знаю кому и когда продали,может и звонят,все что могу по их поводу сказатьДоброго дня всім ,прийшло сьогодні таке повідомлення з кредит плюс ...хто може сказати що означає воно ,що якщо сьогодні не оплачу то продадуть колекторам? У кого скільки просрочка ? У мене вже тиждень трошкі більше,у мене борг 7000 тис...але ще крім цього кредит каса 4000…мілоан 4600 ...ваша готівочка 4000....у колекторів з манівео 5580 висить але вони заморозили і проценти не капають ,я навіть нічього не просила ,вони звонили якось угрожали шо приїдуть ,я сказала що подавайте в суд будем через суд вирішувати(у мене 2 діток одному 3.5 а другій 1.5)я їм це сказала то вони притихли і заморозили.що порадите робити з кредит плюсом? Продадуть калам? У кого скільки просрочка?
Попередження! Останнiй день на добровiльну оплату згiдно договору№1249238,компанія має право розірвати договір в одностороньому порядку!
В мене просрочка вже 10 днів в кредит плюс...і 4 день в милоанпросрочка у них месяцев 5,даже не знаю кому и когда продали,может и звонят,все что могу по их поводу сказать
І мені вже ранкове вітання від них прийшло ,вони вже змушені передати документи до правоохоронних органів та суду,так як я ігнорую вимогу сплатити борг.Кажуть ви наша злістна неплатниця .В мене просрочка вже 10 днів в кредит плюс...і 4 день в милоан
Кредит плюс надіслали це "Контроль рахунку проведений,борг не сплачено.Згідно з умовами КД №1249238 п.2.1.2.ВИМАГАЄМО повернення кредиту негайно."
А перед цим повідомленням було що треба до 12 сплатити"У разі несплати боргу сьогодні до 12:00 відмова буде зафіксована.Готуються документи на повне стягнення боргу."І мені вже ранкове вітання від них прийшло ,вони вже змушені передати документи до правоохоронних органів та суду,так як я ігнорую вимогу сплатити борг.Кажуть ви наша злістна неплатниця .
ой типичные смс от почти всех шарагВ мене просрочка вже 10 днів в кредит плюс...і 4 день в милоан
Кредит плюс надіслали це "Контроль рахунку проведений,борг не сплачено.Згідно з умовами КД №1249238 п.2.1.2.ВИМАГАЄМО повернення кредиту негайно."
Я своїм все розказала ,як було .Взяла ,бо була потреба ,пролонгаціями виплатила вже більше ніж тіло ,і все зупинилась ,Мама трохи хвилюється,але вже починає розуміти те ,що я кажу їй .Вони і так вже своїми дзвінками добряче нерви полоскотали .А перед цим повідомленням було що треба до 12 сплатити"У разі несплати боргу сьогодні до 12:00 відмова буде зафіксована.Готуються документи на повне стягнення боргу."
Мені це все до сраки ...а от що рідним сказати боюсь..я кажу шо мошеники,а вони кажуть та не може бути і т.дбо пару днів назад була передача про кредити по телевізору і вони надивилися її шо там якщо не сплатиш кредит то кредити більше ніколи в житті не дадуть і обявляють як мошеніцу
А у вас скільки часу просрочка?І мені вже ранкове вітання від них прийшло ,вони вже змушені передати документи до правоохоронних органів та суду,так як я ігнорую вимогу сплатити борг.Кажуть ви наша злістна неплатниця .
Перестала платити ще 10 січня .А у вас скільки часу просрочка?
Зрозуміла а ще якісь кредити є крім цього?Перестала платити ще 10 січня .
Та є трохи ,Я з тими пролонгаціями повлазила в борги ,тепер не можу розгребтись ніяк.Кожен день починається з дзвінків .Але добре ,що хоч на форум натрапила ,дуже багато корисної інформації подано.Трохи заспокоїлась ,Зрозуміла а ще якісь кредити є крім цього?
Пугалка очередная, мне письма год с ихней конторы приходили, смс писали, пугали приездами, но вот чтото никак не доедут, и по ходу уже продали мой кредит калам, после того как я начала требовать договор.Так что сейчас вообще не парюсь, нискем не общаюсь.А , чуть не забыла, сегодня смс пришла, с предложением взять кредит до 10000!Доброго вечора! Ситуація не з найкращих склалася, надіюся вони просто написали таке повідомлення у вайбері і не зроблять того що хотять. Поясню що трапилося а ви підкажіть будь ласка чи у вас таке було. Написали сьогодні на мій вайбер наступне "Листи сформовані і надіслані за адресою реєстрації з метою повідомити батьків (родичів) першої лінії про ваш фінансовий стан ( загальна непогашена сума 145977грн.) Та дії Компанії відповідно до Закону України про примусове стягнення боргу! Ваше рішення чекаємо до 19:00 у вигляді документу, що підтверджує факт оплати боргу 6895грн." Яке вони взагалі мають право сформовувати листи від імені інших компаній? Я цим особо не переживаю але через їхній натиск в мене вже захворіли пристарілі дідусь і бабуся бо надзвонюють на стаціонарний а ще зараз як побачать загальну суму то взагалі незнаю чого і чекати, перехопити листи також не можу бо виїхав за кордон, що робити немаю жодного поняття, підкажіть будь ласка чи вони взагалі таке зроблять чи тільки залякують???
В мене також куча бо кожен раз коли срок закінчувався брала новий кредит для пролонгації..і зараз кредит каса 4100..ваша готівочка 3500…милоан 4700,кредит плюс уже 7000,і у дінеро 9800 висить але стараюсь хоть його продовжувати і май кредит 7000…але просрочка зара тільки у кредит плюс і мілоан , з 27 числа почнеться у кредит каса і ваша готівочка,дінеро ,2 числа май кредит,а і висить ще у колекторів 5850 з манівеоТа є трохи ,Я з тими пролонгаціями повлазила в борги ,тепер не можу розгребтись ніяк.Кожен день починається з дзвінків .Але добре ,що хоч на форум натрапила ,дуже багато корисної інформації подано.Трохи заспокоїлась ,
Кароче влипла по самі вуха ,я б платила по трохи але я в декреті зара на роботу через півтора роки ,хіба шо почекають 1.5 рокиВ мене також куча бо кожен раз коли срок закінчувався брала новий кредит для пролонгації..і зараз кредит каса 4100..ваша готівочка 3500…милоан 4700,кредит плюс уже 7000,і у дінеро 9800 висить але стараюсь хоть його продовжувати і май кредит 7000…але просрочка зара тільки у кредит плюс і мілоан , з 27 числа почнеться у кредит каса і ваша готівочка,дінеро ,2 числа май кредит,а і висить ще у колекторів 5850 з манівео
Все буде добре ,Головне зупинитись і не влазити далі ,а Ви ще комусь платите пролонгації ? давно?В мене також куча бо кожен раз коли срок закінчувався брала новий кредит для пролонгації..і зараз кредит каса 4100..ваша готівочка 3500…милоан 4700,кредит плюс уже 7000,і у дінеро 9800 висить але стараюсь хоть його продовжувати і май кредит 7000…але просрочка зара тільки у кредит плюс і мілоан , з 27 числа почнеться у кредит каса і ваша готівочка,дінеро ,2 числа май кредит,а і висить ще у колекторів 5850 з манівео
Кароче влипла по самі вуха ,я б платила по трохи але я в декреті зара на роботу через півтора роки ,хіба шо почекають 1.5 роки