Credit plus ідуть в атаку!

• Автор теми Автор теми MaksymiukN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 7K
Оооо они меня вот тероризируют эту неделю. На звонках блок. Достают в вайбере. Блокирую, так с нового номера снова достают. Создают группу с номерами моего начальства и окружения и пишут туда, что бы мол на меня повлияли. Сразу оттуда удаляюсь, игнорирую их. Пишут лично в вайбер унижают, оскорбляют, не реагирую ваще.

Вкладення

• S00221-18201582(1).webp
    S00221-18201582(1).webp
    68.7 Кб · Перегляди: 205

Вкладення

І мені сьогодні такий лист від них прийшов на емайл. Глянула і забула. Неприємно, але переживу чого і вам бажаю.

Могут продать, могут только пугать что продадут, а могут потом сами звонить якобы коллекторы, главное не ведитесь на них, если покажете свои слабые места, будут давить именно туда
Та вони вот до бабусі моєї найшли номер з дідусем домашній ...наярюють їм тепер...а я кажу шо я кредит не брала ,тому що старенькі і так почали переживати,бабуся сьогодні звонила казала шо вот вчора звонили знову а я кажу їй шоб казала шо тут акої нема,бо бабуся каже шо вони передали шо з міліцією прийдуть і т.д угрожають..не знаю тепер шо бабусі казати ...не хочу щоб хвилювалися

Доброго дня всім ,прийшло сьогодні таке повідомлення з кредит плюс ...хто може сказати що означає воно ,що якщо сьогодні не оплачу то продадуть колекторам? У кого скільки просрочка ? У мене вже тиждень трошкі більше,у мене борг 7000 тис...але ще крім цього кредит каса 4000…мілоан 4600 ...ваша готівочка 4000....у колекторів з манівео 5580 висить але вони заморозили і проценти не капають ,я навіть нічього не просила ,вони звонили якось угрожали шо приїдуть ,я сказала що подавайте в суд будем через суд вирішувати(у мене 2 діток одному 3.5 а другій 1.5)я їм це сказала то вони притихли і заморозили.що порадите робити з кредит плюсом? Продадуть калам? У кого скільки просрочка?
Попередження! Останнiй день на добровiльну оплату згiдно договору№1249238,компанія має право розірвати договір в одностороньому порядку!
просрочка у них месяцев 5,даже не знаю кому и когда продали,может и звонят,все что могу по их поводу сказать

просрочка у них месяцев 5,даже не знаю кому и когда продали,может и звонят,все что могу по их поводу сказать
В мене просрочка вже 10 днів в кредит плюс...і 4 день в милоан
Кредит плюс надіслали це "Контроль рахунку проведений,борг не сплачено.Згідно з умовами КД №1249238 п.2.1.2.ВИМАГАЄМО повернення кредиту негайно."

Кредит плюс надіслали це "Контроль рахунку проведений,борг не сплачено.Згідно з умовами КД №1249238 п.2.1.2.ВИМАГАЄМО повернення кредиту негайно."
І мені вже ранкове вітання від них прийшло ,вони вже змушені передати документи до правоохоронних органів та суду,так як я ігнорую вимогу сплатити борг.Кажуть ви наша злістна неплатниця .

І мені вже ранкове вітання від них прийшло ,вони вже змушені передати документи до правоохоронних органів та суду,так як я ігнорую вимогу сплатити борг.Кажуть ви наша злістна неплатниця .
А перед цим повідомленням було що треба до 12 сплатити"У разі несплати боргу сьогодні до 12:00 відмова буде зафіксована.Готуються документи на повне стягнення боргу."
Мені це все до сраки ...а от що рідним сказати боюсь..я кажу шо мошеники,а вони кажуть та не може бути і т.дбо пару днів назад була передача про кредити по телевізору і вони надивилися її шо там якщо не сплатиш кредит то кредити більше ніколи в житті не дадуть і обявляють як мошеніцу

ой типичные смс от почти всех шараг

А перед цим повідомленням було що треба до 12 сплатити"У разі несплати боргу сьогодні до 12:00 відмова буде зафіксована.Готуються документи на повне стягнення боргу."
Мені це все до сраки ...а от що рідним сказати боюсь..я кажу шо мошеники,а вони кажуть та не може бути і т.дбо пару днів назад була передача про кредити по телевізору і вони надивилися її шо там якщо не сплатиш кредит то кредити більше ніколи в житті не дадуть і обявляють як мошеніцу
Я своїм все розказала ,як було .Взяла ,бо була потреба ,пролонгаціями виплатила вже більше ніж тіло ,і все зупинилась ,Мама трохи хвилюється,але вже починає розуміти те ,що я кажу їй .Вони і так вже своїми дзвінками добряче нерви полоскотали .

А у вас скільки часу просрочка?

Зрозуміла а ще якісь кредити є крім цього?
Та є трохи ,Я з тими пролонгаціями повлазила в борги ,тепер не можу розгребтись ніяк.Кожен день починається з дзвінків .Але добре ,що хоч на форум натрапила ,дуже багато корисної інформації подано.Трохи заспокоїлась ,

Доброго вечора! Ситуація не з найкращих склалася, надіюся вони просто написали таке повідомлення у вайбері і не зроблять того що хотять. Поясню що трапилося а ви підкажіть будь ласка чи у вас таке було. Написали сьогодні на мій вайбер наступне "Листи сформовані і надіслані за адресою реєстрації з метою повідомити батьків (родичів) першої лінії про ваш фінансовий стан ( загальна непогашена сума 145977грн.) Та дії Компанії відповідно до Закону України про примусове стягнення боргу! Ваше рішення чекаємо до 19:00 у вигляді документу, що підтверджує факт оплати боргу 6895грн." Яке вони взагалі мають право сформовувати листи від імені інших компаній? Я цим особо не переживаю але через їхній натиск в мене вже захворіли пристарілі дідусь і бабуся бо надзвонюють на стаціонарний а ще зараз як побачать загальну суму то взагалі незнаю чого і чекати, перехопити листи також не можу бо виїхав за кордон, що робити немаю жодного поняття, підкажіть будь ласка чи вони взагалі таке зроблять чи тільки залякують???
Пугалка очередная, мне письма год с ихней конторы приходили, смс писали, пугали приездами, но вот чтото никак не доедут, и по ходу уже продали мой кредит калам, после того как я начала требовать договор.Так что сейчас вообще не парюсь, нискем не общаюсь.А , чуть не забыла, сегодня смс пришла, с предложением взять кредит до 10000! :-) :-) :-) :-) :-)

Та є трохи ,Я з тими пролонгаціями повлазила в борги ,тепер не можу розгребтись ніяк.Кожен день починається з дзвінків .Але добре ,що хоч на форум натрапила ,дуже багато корисної інформації подано.Трохи заспокоїлась ,
В мене також куча бо кожен раз коли срок закінчувався брала новий кредит для пролонгації..і зараз кредит каса 4100..ваша готівочка 3500…милоан 4700,кредит плюс уже 7000,і у дінеро 9800 висить але стараюсь хоть його продовжувати і май кредит 7000…але просрочка зара тільки у кредит плюс і мілоан , з 27 числа почнеться у кредит каса і ваша готівочка,дінеро ,2 числа май кредит,а і висить ще у колекторів 5850 з манівео
В мене також куча бо кожен раз коли срок закінчувався брала новий кредит для пролонгації..і зараз кредит каса 4100..ваша готівочка 3500…милоан 4700,кредит плюс уже 7000,і у дінеро 9800 висить але стараюсь хоть його продовжувати і май кредит 7000…але просрочка зара тільки у кредит плюс і мілоан , з 27 числа почнеться у кредит каса і ваша готівочка,дінеро ,2 числа май кредит,а і висить ще у колекторів 5850 з манівео
Кароче влипла по самі вуха ,я б платила по трохи але я в декреті зара на роботу через півтора роки ,хіба шо почекають 1.5 роки

Кароче влипла по самі вуха ,я б платила по трохи але я в декреті зара на роботу через півтора роки ,хіба шо почекають 1.5 роки
Все буде добре ,Головне зупинитись і не влазити далі ,а Ви ще комусь платите пролонгації ? давно?

Назад
Угорі