Credit plus ідуть в атаку!

• Автор теми Автор теми MaksymiukN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 7K
Уже тепер не буду а так то платила до тепер всім тому і понабирала кредитів стільки
Це вірне рішення ,якби раніше припинити ,то хоча б не викинулось стільки грошей .Я дінеро 2 роки пролонговувала .Коли підрахувала скільки то вже виплачено ,то аж за голову схопилась .

Це вірне рішення ,якби раніше припинити ,то хоча б не викинулось стільки грошей .Я дінеро 2 роки пролонговувала .Коли підрахувала скільки то вже виплачено ,то аж за голову схопилась .
В мене зара в березні буде рік по дінеро
Все буде добре ,Головне зупинитись і не влазити далі ,а Ви ще комусь платите пролонгації ? давно?
А де в кредит плюс можна скачати договір або хоча б подивитися де він є бо не можу знайти

Останнє редагування:
Стоит ли звонить им. Или это развод

Вкладення

• IMG_20200224_164104.webp
    IMG_20200224_164104.webp
    66.3 Кб · Перегляди: 104
В мене зара в березні буде рік по дінеро

А де в кредит плюс можна скачати договір або хоча б подивитися де він є бо не можу знайти
Я в кабінеті скачувала ,а взагалі треба просити компанію нехай висилають,але вони зовсім не мають бажання цього робити .Нацкомфінпослуг просять у мене ще додаток до договору ,а я навіть поняття немаю де його взяти .

Доброго вечора! Ситуація не з найкращих склалася, надіюся вони просто написали таке повідомлення у вайбері і не зроблять того що хотять. Поясню що трапилося а ви підкажіть будь ласка чи у вас таке було. Написали сьогодні на мій вайбер наступне "Листи сформовані і надіслані за адресою реєстрації з метою повідомити батьків (родичів) першої лінії про ваш фінансовий стан ( загальна непогашена сума 145977грн.) Та дії Компанії відповідно до Закону України про примусове стягнення боргу! Ваше рішення чекаємо до 19:00 у вигляді документу, що підтверджує факт оплати боргу 6895грн." Яке вони взагалі мають право сформовувати листи від імені інших компаній? Я цим особо не переживаю але через їхній натиск в мене вже захворіли пристарілі дідусь і бабуся бо надзвонюють на стаціонарний а ще зараз як побачать загальну суму то взагалі незнаю чого і чекати, перехопити листи також не можу бо виїхав за кордон, що робити немаю жодного поняття, підкажіть будь ласка чи вони взагалі таке зроблять чи тільки залякують???
видаліть вайбер і спіть спокійно. Мені теж такі гадості писали навіть групу створив кредіт 7, прийшлось видалити вайбер. А якщо вам дуже потрібний то створіть на інший номер і латинськими напишіть фамілію, тільки одну літеру нарошно напишіть неправильно, з однією помилкою так би мовити
А у вас таке було повідомлення ,когось продавали колекторам? У вас скільки просрочка?
мене сісілон продав колекторам. Принаймні так пише в особистому кабінеті

Пугалка очередная, мне письма год с ихней конторы приходили, смс писали, пугали приездами, но вот чтото никак не доедут, и по ходу уже продали мой кредит калам, после того как я начала требовать договор.Так что сейчас вообще не парюсь, нискем не общаюсь.А , чуть не забыла, сегодня смс пришла, с предложением взять кредит до 10000! :) :) :) :) :)
А звонили соседям и родственникам?

Доброго вечора! Ситуація не з найкращих склалася, надіюся вони просто написали таке повідомлення у вайбері і не зроблять того що хотять. Поясню що трапилося а ви підкажіть будь ласка чи у вас таке було. Написали сьогодні на мій вайбер наступне "Листи сформовані і надіслані за адресою реєстрації з метою повідомити батьків (родичів) першої лінії про ваш фінансовий стан ( загальна непогашена сума 145977грн.) Та дії Компанії відповідно до Закону України про примусове стягнення боргу! Ваше рішення чекаємо до 19:00 у вигляді документу, що підтверджує факт оплати боргу 6895грн." Яке вони взагалі мають право сформовувати листи від імені інших компаній? Я цим особо не переживаю але через їхній натиск в мене вже захворіли пристарілі дідусь і бабуся бо надзвонюють на стаціонарний а ще зараз як побачать загальну суму то взагалі незнаю чого і чекати, перехопити листи також не можу бо виїхав за кордон, що робити немаю жодного поняття, підкажіть будь ласка чи вони взагалі таке зроблять чи тільки залякують???
Конкретно эта помойка шлет письма чаще других-раз в несколько дней. Не стоящая внимания макулатура, но родных напрягает. Абонентский ящик реально спас ситуацию....

Заседание кредитного комитета- во как ??? Ещё у них там есть досудебный департамент( на меня оттуда наезжали и в суд подавали,но за 7 месяцев так и не решились).
Просрочки ище не большие максимальные 6 дней, вчера звонили сказали не уплачу через 2 дня продадут коллекторам, другие написали смс, если до 18.00 не заплачу будет заседания кредитного комитета, всем пожелал удачи и не обращаю внимания на ихний бред
[/QUOT

напишите или напечатайте заявление в Нацполицию по факту вымагательства и незаконное распостранение частных данных о личности, напишите что вот сформировали и уже завтра мол несёте на почту.

Говорите что мошенники
Да так и говорю всем. Но у нас люди такие им сказали что они поручители и все сразу ко мне. А я то изнать не знаю о поручителях. Просто я было уже пришла в себя уже разложила все в голове по полочкам. А тут на тебе звонилка не даёт жизни 2 дня чужим людям.

Писали, мою фотку, напис дату народження, номер тел.
Що я аферистка, легко в довіру входжу, прошу грошей і не повертаю
это приятней, поверьте, чем сверкать своим личиком на фоне сосущих баб и анатомической картинке женского органа с подписью о предоставлении всех интимных услуг....))))прошла и такое ))))))))от гроши всим ))))))))за чужой кредит кстати ))))))))
а кредит +, кстати я игнорировала с первого дня просрочки, истерички те давали мне сразу два часа на оплату, а потом я их отправила на высокую гору Кхуям.......прошло пару недель и нарисовался в вайбере известный Петрович. и сам предложил за тело закрыть мой кредит. все списал. и прислал справку о закрытии. забыла о них как о страшном сне....

Назад
Угорі