CreditKasa Credit casa, протермінування 43 дня

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 5K
А що скажете по смартівей? Просять 20000 но платити пока нема чим , прислали таке смс
Нагадуємо, що, у разі несплати простроченого боргу за договором, ми маємо право згідно ЗУ 'Про споживче кредитування' звернутись до Колекторської компанії.
0800331034 S
їх можна закрити менше як за половину тіла з часом, вони тихі нікому не дзвонять

А що скажете по смартівей? Просять 20000 но платити пока нема чим , прислали таке смс
Нагадуємо, що, у разі несплати простроченого боргу за договором, ми маємо право згідно ЗУ 'Про споживче кредитування' звернутись до Колекторської компанії.
0800331034 S
мне такое не один месяц писали, сейчас уже тело просят, нет на них денег

Прислали смс кредит каса
Kredytor hotovyi pryimaty rishennia! Vstyhnit vyrishyty pytannia z oplatoiu do kintsia zvitnoho periodu. Detali: 0931707377 abo e.ckasa.com/2X6XWtL Ivan 32
Кажуть до 18 години щоб був сплачений кредит

ви вже кілька тижнів в 'тємi', але досі такий наївний?

Та я в цій темі вже рік , колотись в боргах , краще раз спитати в не догадуватись

Друзі , я мав репутацію та бізнес , через дудку і не тільки вліз в колосальні борги , репутацію втратив , бізнес розвалив , сім'ю розбив , вже з рахунку збився по якому колу МФО , переживати знову те саме , щоб переживали знову батьків , всі рідні , я неготовий , та ніякі гроші того нестоять , в мене сумми не 5000-10000 грн , в сумми були 200000 грн коли коштів небуло взагалі , в то нікого не цікавило , тому я маю дуже гіркий опит в цих справах , та і далі все продовжується
Что дальше продолжается? Лудка "и не только"? Новые долги? Найди сначала корень проблемы, и реши эти проблемы, тогда и долгов не будет, не с того начал, отдал кучу денег, часть из которых мог бы сэкономить, причину то найди сначала, исправь, а потом уже решай проблемы последствий, долги это только последствие, у всех по разному они появились, и это важно, важна причина или это бесконечно будет...

Что дальше продолжается? Лудка "и не только"? Новые долги? Найди сначала корень проблемы, и реши эти проблемы, тогда и долгов не будет, не с того начал, отдал кучу денег, часть из которых мог бы сэкономить, причину то найди сначала, исправь, а потом уже решай проблемы последствий, долги это только последствие, у всех по разному они появились, и это важно, важна причина или это бесконечно будет...
Причина вирішена , тільки залишились борги

Як вирішили якщо не секрет?
Так одним днем вирішив що грати небуду , деякий час лікувався від залежності , сижу на жорстких заспокійливих , пока не зірвався , та тяги нема , надіюсь що і незірвусь

Що можете сказати по бізнес позика? Там сумма невелика , перший день сьогодні протермінування , як вони себе ведуть?

Що можете сказати по бізнес позика? Там сумма невелика , перший день сьогодні протермінування , як вони себе ведуть?
На поступки не йдуть, до суду ходять і виграють в більшості випадків. В мене рік протермінування, нарахували 95 тисяч. Шлють смс що є борг. Одного разу пропонували закрити за 55 тисяч, грошей не було. Поки так.

бізнес позика тугие как и касса

если тело небольшое лучше заплатить

Останнє редагування:
Підскажіть на рахунок кредит каси , було протермінування , зупинили відсотки на 2 тижні , завтра вже звону просрочення , платити немає чим . Будуть ще якісь лояльні пропозиції ? Чи обзвонюють оточення ?

Назад
Угорі