Чи є такі що зовсім не пролонгірували

• Автор теми Автор теми Танча
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 5K
Добрий день.Чи є хто на форумі,що не робив жодної пролонгації.Просрочка більше року,була заспокоїлась,а зараз знову накриває.18 мфо 5 з них не пролонгувала.Зараз за кордоном але і тут достали...Що буде далі.Мфо без пролонгацій:дінеро,гроші всім,кредитон,мілоан,море грошей,клай..як виявилось 6'Хто звонить не знаю тому що не спілкуюсь.Клай,мілоан,і нібито дінеро продали колекторам.
У меня гроши всим,кашинский и еще несколько тоже без пролонгаций , скоро 2 года по просрочке, уже продали калам, так я вообще спокойная,договора никто не хочет давать, а я не хочу и нечто буду ,,кого то кормить,,

Майкредит,кредит+,кредиткасса,егроши.Есть готивочка и смартивей( эти срок в мае,суммы маленькие,буду платить,они самые отвратительные)
из Вашего перечня никто надписей не делает)

Я теж. Але я просто закривала і зразу брала новий. В мене тільки кредит7 і сслоун пролонговані. Але прострочки тільки місяць, по деяким менше. Побачим , що далі буде...
Как у вас кредит7 ведет себя?
У меня 7 мфо, все терпимые не очень агресивные, а кредит7 просто космос какие конченные

У меня 7 мфо, все терпимые не очень агресивные, а кредит7 просто космос какие конченные
Я ще в них не вийшла на прострочку. Останні - кого лонгувала. Скоро буде...

Периодически пытаются прощупать мою карту. Иногда шлют смски... Но все равно я люблю Милоан

Периодически пытаются прощупать мою карту. Иногда шлют смски... Но все равно я люблю Милоан
у меня они каждый день раз по 5 пытаются снять от 100 до 800 грн)
А что с Милоан у вас? у меня они тоже в просрочке, вроде бы не агрессивные пока

Наразі Вам нема чого боятись якщо у вас нема алекс кредит, фін форс і вердикт капітал, дві останні кали.

Якщо дінеро не продали ВК то все добре
А що ВК відрізняються від інших....Тай для фін форс хтось продав не памятаю хто

А що ВК відрізняються від інших....Тай для фін форс хтось продав не памятаю хто
Фінфорс ВК і алекс це три шарагі які можуть зробити виконавчий напис без суду та заблокувати ваші гроші на всіх рахунках.

У меня гроши всим,кашинский и еще несколько тоже без пролонгаций , скоро 2 года по просрочке, уже продали калам, так я вообще спокойная,договора никто не хочет давать, а я не хочу и нечто буду ,,кого то кормить,,
Интересно , а на них шараг, влияет срок давности кредита ? Вот я вообще не собираюсь платить ... насколько долго они будут обо мне помнить ?)))

Назад
Угорі