Чи є такі що зовсім не пролонгірували

• Автор теми Автор теми Танча
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 5K
Я з ними не спілкуюсь більше року..Просто кажу що звонять....А от согодні казала що зовсі немає смс від гроші всім ,тільки що прислали зі містом.Ваш борг перед компанією передано до Debtfort.у вас залишилось 4години для сплати боргу.Хто такі ці Debtfort?

Та чомусь останнім часом моторошно стає.Кредитон і гроші всім навіть смс не шлють,в лк зайти не можна..Якось підозріло.Що продали теж неяких листів не було.Не можливо такого,щоб оставили у спокої,чогось чекають
Якщо ігнориш, то чого мають писати чи дзвонити ))) ?

Карантин наверное сильно подействовал на все конторы мфо. Сегодня уж они какие-то сильно активные и злые.
С чего бы это?(
Чуют что ли приближение конца......

Здравствуйте а Клай у Вас дов
У меня из этого списка есть Клай и Милоан. Обе конторы спокойные. Окружение не трогали. Писем не было. Иногда смс.
Здравствуйте а клай что от них ждать?? 90дней проссрочки)

Здравствуйте а Клай у Вас дов

Здравствуйте а клай что от них ждать?? 90дней проссрочки)
Просрочка з грудня місяця 2018 року за весь час пару листів і смс.З тиждень назад прислали що продали колекторам.

Якщо ігнориш, то чого мають писати чи дзвонити ))) ?
Та я тоже больше года их на Антиколлекторе всех держу,игнорирую,а звонят очень часто и смски периодически строчат...вот опять по новой угрозы пошли

Добрий день.Чи є хто на форумі,що не робив жодної пролонгації.Просрочка більше року,була заспокоїлась,а зараз знову накриває.18 мфо 5 з них не пролонгувала.Зараз за кордоном але і тут достали...Що буде далі.Мфо без пролонгацій:дінеро,гроші всім,кредитон,мілоан,море грошей,клай..як виявилось 6'Хто звонить не знаю тому що не спілкуюсь.Клай,мілоан,і нібито дінеро продали колекторам.
Кредит+ просрочка была где-то полгода , продали Довире

Назад
Угорі