Чи варто взагалі закривати МФО?

• Автор теми Автор теми ПавLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 3K
Як так? Шо то за село таке? Треба брати вили й смолоскипи та йти їх спалити на хрін.
Я також так думав"раніше"..не буду жувати скільки разів я людям пояснював хто це дзвонить і просив не реагувати і посилати нахрен..просив писати заяви в поліцію, но коли деяких сусідів і родичів поставили на ночні прозвони то якось і не встигаю пояснювати..а ще Мфчмошніки додумались до того що дізнались практично все про сусідів і їх дітей і погрожують їм акцентуючи увагу на мене..
Звісно це брєд повний в діях Мфчмошників но це люди і в кінцевому результать всі претензії до мене а голос з трубки"красава" щей представляютья то слідчими..то прокуратурою то ше х*р зна ким.
Як так? Шо то за село таке? Треба брати вили й смолоскипи та йти їх спалити на хрін.
Я також так думав"раніше"..не буду жувати скільки разів я людям пояснював хто це дзвонить і просив не реагувати і посилати нахрен..просив писати заяви в поліцію, но коли деяких сусідів і родичів поставили на ночні прозвони то якось і не встигаю пояснювати..а ще Мфчмошніки додумались до того що дізнались практично все про сусідів і їх дітей і погрожують їм акцентуючи увагу на мене..
Звісно це брєд повний в діях Мфчмошників но це люди і в кінцевому результать всі претензії до мене а голос з трубки"красава" щей представляютья то слідчими..то прокуратурою то ше х*р зна ким.

скільки разів я людям пояснював

Это главная ошибка!
Вы никому ничего не должны объяснять. Мошенники. Не нравится их звонки пусть обращаются в полицию или куда хотят.
Никто не знает где окажется и в какой ситуации. Так что перестаньте оправдываться и объясняться перед кем бы то ни было.

В НБУ немає сенсу, там або визнавати договір або взагалі краще не писати, бо якщо набу підтвердить наявність договору і скостить % то шарага ше більше спокою не дась..тому це не варіант..урядова була допомогла на пару днів..но походу мфо це не сподобалось...
Я в темі згадував про таке як закриті кредити на цих же сайтах..як вважаєте чи варто шось придумувати стосовно перерахунку старих закритих кредитів з метою повернення % передплат?
Я Вам открою секрет урядова сама по себе ничего не решает, а только перенаправляет Вашу заявку/жалобу в соответствующие органы нбу/полицию. По идее Вам должен был прийти ответ от них, что они предприняли по Вашей заявке.
На счёт закрытых договоров, можете пробовать, есть случаи, когда возвращали переплаты, но опять же это как повезёт.

Добрий день усім! Скажіть будь ласка особливо старожили, чи будете ви хоч колись закривати свої кредити? І скільки часу і років можуть продовжуватись о ті їхні "дзвінки"?
Рік прострочок а по їх терору ніби нині вийшов на прострочку! Куда тільки уже незвертався після урядової то були притихли пару днів. А зараз то ппц просто шо робиться.
І як на вашу думку за плечами до прострочок маю масу закритих договорів з ними по всіх їхніх відсотковим ставках..чи варто шукати десь прогиб щоб офіційно звертатись на перерахунок закритих кредитів?
А как это переращет за закрытые кредиты?

Добрий день усім! Скажіть будь ласка особливо старожили, чи будете ви хоч колись закривати свої кредити? І скільки часу і років можуть продовжуватись о ті їхні "дзвінки"?
Рік прострочок а по їх терору ніби нині вийшов на прострочку! Куда тільки уже незвертався після урядової то були притихли пару днів. А зараз то ппц просто шо робиться.
І як на вашу думку за плечами до прострочок маю масу закритих договорів з ними по всіх їхніх відсотковим ставках..чи варто шукати десь прогиб щоб офіційно звертатись на перерахунок закритих кредитів?
Сімку не намагалися змінити?

І скільки часу і років можуть продовжуватись о ті їхні "дзвінки"?

Это навсегда. А когда переставите симку из телефона в IP-камеру с датчиком движения в подъезде, то туда звонить будут.

Колії,наші рівні.І,це переживемо.
Дякую, авжеш) бо довели нині вже аж до дурних думок, а скільки часу це буде продовжуватись? А що буде далі? Що робити?
Хочеться звісно цього позбутись, може колись тай за тіло шось тай закрию!..
Ну а деяким компаніям такі єврогроші недам ані гривні!

Дякую, авжеш) бо довели нині вже аж до дурних думок, а скільки часу це буде продовжуватись? А що буде далі? Що робити?
Хочеться звісно цього позбутись, може колись тай за тіло шось тай закрию!..
Ну а деяким компаніям такі єврогроші недам ані гривні!
Заспокойтесь,це по перше.В мене мфо,банки більше року.Буде продовжуватися стільки,як Ви і Ваше оточення дозволить.
ПавLo, Дурні думки,це,які?

Заспокойтесь,це по перше.В мене мфо,банки більше року.Буде продовжуватися стільки,як Ви і Ваше оточення дозволить.
Як ви з цим справляєтесь? І чи кудась писали/жалілись на них?
Не ті що ви мабуть подумали,) мав на увазі що хотілось на долю секунди десь позичити грошей і закрити самих активних..но згадав скільки я їх годував і що вони мені натворили..то бажання пропало

Як ви з цим справляєтесь? І чи кудась писали/жалілись на них?
Спочатку писала,але,так,щоб не признати договір.Потім з участковим,вже на ,,Ти,,,заяви катала.Далі забила,змінила сімку.Моніторю тільки по реєстрам.

Спочатку писала,але,так,щоб не признати договір.Потім з участковим,вже на ,,Ти,,,заяви катала.Далі забила,змінила сімку.Моніторю тільки по реєстрам.
Та я також це все робив..все окрім набу...і які були результати на рахунок непризнання договору?

Нецензурная лексика!
Та все вірно..хороша ваша позиція..так само тримав планку..сьогодні шось приунив..бо реально розірвали...я багато шо за рік перетерпів..навіть колажі..а те що було нині це космос...для прикладу отримав дзвінок з своєї школи де навчався і від хресного батька який дуже хворий і лежить під хіміотерапією...мені просто в голові не вкладається звідки така інфа у них..адже ці люди немають відношення ні до прописки..ні до населеного пункту..ані банківський карток ні фамілії такої як в мене.
Та цим підарам пофіг кому дзвонити. Тому, що іншого впливу не мають. І після цього вони думають, що їм хтось щось поверне?(( *******. Моїм родичам теж дзвонили, але пояснив, що то аферисти - гавнососи.

Та я також це все робив..все окрім набу...і які були результати на рахунок непризнання договору?
Ніякі.Кращий результат сніжинка,і відкладання коштів(замість пролонацій)на Іін,або суд.

Та цим підарам пофіг кому дзвонити. Тому, що іншого впливу не мають. І після цього вони думають, що їм хтось щось поверне?(( *******. Моїм родичам теж дзвонили, але пояснив, що то аферисти - гавнососи.
Це жесть..вони ідуть по головах(
Та я б краще б відвідав 10 судів аніж дзвінки і погрози близьких людей

Назад
Угорі