Чи варто віддавати, якщо брав 4 роки тому?

• Автор теми Автор теми krasnov
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K
Доброго дня. Я думаю, що не варто їм нічого віддавати. В мене теж всі кредити з 2020-2021р.,не збираюсь нічого віддавати, навіть якщо буду мати лишні гроші. Хай скоріше збідніють і не займаються хернею, а йдуть на нормальну роботу!

Бажаю здоровʼя, старожили. Коротоко обмалюю суть питання. В 21 році взяв в різних мфо приблизно на 40-50к, історія стандартна, брав новий щоб погасити минулий. Перший рік активно тероризували, але з горем пополам пережив. Два роки від них жодного дзвінка, я навіть вже й забув за них, але приблизно пару тижнів тому почали активно кожні 5 хв дзвонити з робота людям яких я декілька років не бачив і які майже до мене не мають відношення, а мені самому ніхто не дзвонить. А тим кому дзвонять то не каже яка компанія і скільки хоче коштів🤡 лише або погрози або робот. Написали скаргу кіберам та в НБУ сьогодні ніби тихо. Одним словом, що порадите робити в даній ситуації, чи варто самому з ними звʼязатися і віддавати потроху всі борги, я вже півтора року в ЗСУ гроші +- є, чи і далі забити. Ну і питання яка кантора може задовбувати роботом?
Зараз ще можуть посипатись суди. На скільки я знаю, на час военного стану відмінили строк давності. Зараз його знову повернули. У них є 3 місяці щоб подати до суду. Сама чекаю хто перший.

Чи варто віддавати, якщо брав 4 роки тому?

Відповім не тільки автору, а в цілому.
Моя особиста думка: якщо є гроші і бажання, можна платити, але тільки якщо дають нормальну пропозицію з гарантійним листом. По іншим випадкам - ігнор, доки не одумаються, або через суд.
Якщо нема ні грошей, ні бажання, то живеш як і раніше, ігноруєш дзвінки, а вже щось робиш тільки якщо подадуть у суд.
І ще - гривня з кожним роком знецінюється. 4 роки тому борг був однієї вартості, зараз нижчої, а через 5 років ще нижче. Тому час працює на вас.

Моя особиста думка: якщо є гроші і бажання, можна платити, але тільки якщо дають нормальну пропозицію з гарантійним листом. По іншим випадкам - ігнор, доки не одумаються, або через суд.
Якщо нема ні грошей, ні бажання, то живеш як і раніше, ігноруєш дзвінки, а вже щось робиш тільки якщо подадуть у суд.
І ще - гривня з кожним роком знецінюється. 4 роки тому борг був однієї вартості, зараз нижчої, а через 5 років ще нижче. Тому час працює на вас.
Золотые слова - мои мысли)

Продовження, починаю потроху віддавати, на даний момент -4 кредита: 3 в діджи фінанс 1 в кредит капітал. Діджи фінанс все ок, спілкуються ввічливо, скинув убд, списали відсотки, три кредита закрив за тіло. Кредит капітал закрив за тіло та невеликий відсоток, убд їм недостатньо, їм треба було ще форму 5 і купу документів якими мені не було бажання і часу займатися, тому вирішив закрити за тіло та відсоток. Лишилися ЄАПБ, українські фінансові операції, сіті фактор, новий колектор, гелексі та фінтеч лаб. В кого є інфа по цих конторах?👀

Гривня і справді знецінюється, і час справді працює на нас,
тепер ці суми не здаються такими великими, однак проблема в тому, що зарплати в Україні майже не змінюються 😅

Останнє редагування:
Назад
Угорі