Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зі слів людей, приїжджає Готівочка,інші -ні.Хто має тривалий "досвід співпраці" з МФО скажіть, які з компаній реально приїздять за місцем проживання? На якому терміні прострочки?
всё правильноЗі слів людей, приїжджає Готівочка,інші -ні.
А було б добр....Думаю що ще парочка таких тем і всі з форума точно до когось приїдуть
Я, мабуть, не даремно тут сиджу.всё правильно
Ага с матрицы уже в путик вы думаете шо к вам дядьки в черных куртках приедут???если м приедут,то точно какой нибудь задрот
Не переживайте через це. Цього не станеться.Хто має тривалий "досвід співпраці" з МФО скажіть, які з компаній реально приїздять за місцем проживання? На якому терміні прострочки?
Уявіть кількість боржників,як вони можуть приїхати. Та їм прийдеться жити в машинах.Хто має тривалий "досвід співпраці" з МФО скажіть, які з компаній реально приїздять за місцем проживання? На якому терміні прострочки?
В этой жизни Вам нужно ожидать только пришествия Христа или Антихреста, предварительно выбрав желаемую сторону. Остальное Вас не касается.Хто має тривалий "досвід співпраці" з МФО скажіть, які з компаній реально приїздять за місцем проживання? На якому терміні прострочки?
Мені в принципі байдуже хто там приїде. В чорних куртках не в чорних, задрот чи ні. Просто хочу знати до чого готуватися. Кого "зустрічати"к вы думаете шо к вам дядьки в черных куртках приедут???если м приедут,то точно какой нибудь задрот
РіздвоМені в принципі байдуже хто там приїде. В чорних куртках не в чорних, задрот чи ні. Просто хочу знати до чого готуватися. Кого "зустрічати"
Ребята никто не приезжает.Дом Ваша крепость и чисто по человечески и по закону Вы у себя дома всегда правы. И если Вы зае...башите калла главное втяните его через порог и закон будет на Вашей стороне. Мой дом моя крепость.Хто має тривалий "досвід співпраці" з МФО скажіть, які з компаній реально приїздять за місцем проживання? На якому терміні прострочки?
Зі слів людей, приїжджає Готівочка,інші -ні.
смешно читать такое... честно обязательно подготовьте 45000 и ждите гостей! читайте форум! у меня когда продали я наоборот обрадовалась- долга теперь нет)))Добрый день подскажите пожалуйста кому продают Кридит Плюс и могу ли они приехать кому они передали Пожалуйста, НЕ платите 10500 грн после 15.00 08.01.2020! У Вас произойдет смена кредитора! У ВАС БУДУТ НОВЫЕ РЕКВИЗИТЫ НА ВОЗВРАТ! В личном кабинете подтвердится информация о переуступке! С Вами свяжется коллектор, или приедет по прописке! Им нужно будет подготовить сумму около 45000грн.
Никто не приедит. Пусть продают кому хотят. Если захотите платить - подождите акцию, они предложат хотябы что-то заплатить (тело+процент).Добрый день подскажите пожалуйста кому продают Кридит Плюс и могу ли они приехать кому они передали Пожалуйста, НЕ платите 10500 грн после 15.00 08.01.2020! У Вас произойдет смена кредитора! У ВАС БУДУТ НОВЫЕ РЕКВИЗИТЫ НА ВОЗВРАТ! В личном кабинете подтвердится информация о переуступке! С Вами свяжется коллектор, или приедет по прописке! Им нужно будет подготовить сумму около 45000грн.
та никто не приедетМені в принципі байдуже хто там приїде. В чорних куртках не в чорних, задрот чи ні. Просто хочу знати до чого готуватися. Кого "зустрічати"
Что вы делали для того чтобы долга небылосмешно читать такое... честно обязательно подготовьте 45000 и ждите гостей! читайте форум! у меня когда продали я наоборот обрадовалась- долга теперь нет)))