Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2566
- Реакції
- 3633
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зато настрій бойовийБільше 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зато настрій бойовийБільше 20
Майже 2 рокиЗато настрій бойовиймабуть часу вже багато пройшло.
Мультики це прикольно. Що не знає ніхто якось дивно. Ну може і добре, якщо вас то не гнітить.Майже 2 роки
Кручу собі мультики
І про кредити не знає ніхто
Чому дивноМультики це прикольно. Що не знає ніхто якось дивно. Ну може і добре, якщо вас то не гнітить.
Бо 20 мфо і не обзвонили всих родичів.Чому дивно
Програма блоку стоїть у мамиБо 20 мфо і не обзвонили всих родичів.
Я тоже переживаю что приедут и отберут дом ,в котором я и мои дети прописаныВ мене теж ,я не працюю офіційно,немаю ніякого майна на собі,все на чоловіка ,приписана з дитиною в батьків,переживаю , виконавець за 100 км від місця прописки ,в мене два вп і третє буде - два виконавці з одного міста
Я теж начиталася ,що можуть приїхати і колись приїздили ,щоб описувати майно , побутові речі по місцю реєстрації,хоча людина не була власником будинку,і тепер переживаю ,щоб не приперлися до батьків
Можливо навпаки що офіційно не можна стягнути,бо не працюю,майна немає,щоб якісь міри обтяження накласти,на чоловіка майно,я вже так розумію,що по закону не мають права ,то це його власність,от візьмуть приїдуть до батьків до місця прописки (((((((
Ніби такого не роблятьЯ тоже переживаю что приедут и отберут дом ,в котором я и мои дети прописаны
Не отберутЯ тоже переживаю что приедут и отберут дом ,в котором я и мои дети прописаны
Тим паче в такий час. Сьогодні майно є, завтра нема і без впнащо загадувати наперед, придумати тут можуть що хоч, завтра скажуть за повітря платити)
Вы лям одному кредитору задолжали? Есть закон есть теория есть практика. На практике это очень сложно изьять жильеЯ тоже переживаю что приедут и отберут дом ,в котором я и мои дети прописаны
Пай можуть забрати, виставляють на електронні торги і продають за копійки,це не часто але я таке вже бачила і борг не лям а 15 тисячпосадят
Пай може бути і за 15.Пай можуть забрати, виставляють на електронні торги і продають за копійки,це не часто але я таке вже бачила і борг не лям а 15 тисяч
Так ,є такі випадки ,що виставляють пайову землю , оцінюють і виставляється на аукціоні,і тоді погашають вп і повертають різницю ,якщо така є боржникуПай може бути і за 15.
Були випадки коли швиденько продали. Не всі люди відслідковуютьТак ,є такі випадки ,що виставляють пайову землю , оцінюють і виставляється на аукціоні,і тоді погашають вп і повертають різницю ,якщо така є боржнику
Ви ж розумієте скільки зараз вартує пай ,а люди нажаль втрачають за копійки,дуже жаль (((Були випадки коли швиденько продали. Не всі люди відслідковують
Є таке )))Kateruna1992, ви вже достатньо оформили![]()
Єдина земля яку ми маємо біля кордону з рф. Вона не вартує нічого. НажальВи ж розумієте скільки зараз вартує пай ,а люди нажаль втрачають за копійки,дуже жаль (((
В мене немає нічого,і поки є вп , незнаю можливо колись ,за декілька років розгребуся з цим всім ,а до цього часу, нічого на себе не оформлятиму
У знайомого прийшло все навіть не рекомендованим листом а звичайнимв 50% випадків і лист не прийде. Більшість дізнаєтся про ВП з дії