приватний виконавець приїде за місцем реєстрації?

• Автор теми Автор теми Foreverdrunk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
там мабуть якийсь жесткач був по боргах?
Особого жесткача і не потрібно. Досить відкритого ВП,наявність майна ,яке попадає під реалізацію та бажання стягувача. Навіть наявність 20 відс з зарплати не перешкода. Часто читаю,якщо хоть щось капає виконавцю на закриття боргу,то нічого не буде.... Все проходить по іншому,якщо стягувачу мало 20 відс і є можливість забрати борг одразу,

Особого жесткача і не потрібно. Досить відкритого ВП,наявність майна ,яке попадає під реалізацію та бажання стягувача. Навіть наявність 20 відс з зарплати не перешкода. Часто читаю,якщо хоть щось капає виконавцю на закриття боргу,то нічого не буде.... Все проходить по іншому,якщо стягувачу мало 20 відс і є можливість забрати борг одразу,
Це зрозуміло,але рухомого не рухомого майна на мені немає абсолютно ніякого,иільки прописка у будинку матері,тоді як я розумію можна не хвилюватись за приїзд виконавця?

Це зрозуміло,але рухомого не рухомого майна на мені немає абсолютно ніякого,иільки прописка у будинку матері,тоді як я розумію можна не хвилюватись за приїзд виконавця?
Можна не хвилюватись)

там мабуть якийсь жесткач був по боргах?
Доларова позика у фізичної особи на більше 20 шт. баксів. Я був на стороні стягувача. Додушили виконавця.
І описали і реалізували за місяць також за заявою стягувача.
То щось екстраординарне

Ти знаєш,що для мене це теж важливо але щоб прям масово я не зустрічав
Тарас писав що за останні два роки багато випадків реалізації. І мій виконавець теж реалізовував не раз в погашення боргу по ВП. І зараз на прозоро висять об'єкти з призначеними аукціонами. Не масово,але ж початок є .
Гато, навіть за 6 тисяч боргу по ВП виставляють об'єкти на аукціон ,які попадають під реалізацію.

Тарас писав що за останні два роки багато випадків реалізації. І мій виконавець теж реалізовував не раз в погашення боргу по ВП. І зараз на прозоро висять об'єкти з призначеними аукціонами. Не масово,але ж початок є .
Ти написала,що почастішало тому й зацікавило
[POSTS=5000]Але "фарт" ще ніхто не відміняв[/POSTS]

За два останніх місяців на прозоро добавляються об'єкти 😑. Виходить,що почастішали випадки звернення
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=5000]Мені підфартило,хоч і продали😉😉[/POSTS]

Подивився земельні аукціони. Інформації про причини продажу не знайшов.
[POSTS=5000]Ми цим обговоренням гіпотетичного Зорро до інфаркту доведемо[/POSTS]

Гато, навіть за 6 тисяч боргу по ВП виставляють об'єкти на аукціон ,які попадають під реалізацію.
до речі)))
виконавці почали реалізовувати не лише земельні паї, а й нежитлові приміщення.
ну...принаймні 1 випадок зустрів.

оцінк.webp

Якщо в лоті вказано ,що земля арештована,то це в більшості випадків за борги.. які є причини арешту землі?

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Може і жіноче пояснення,але ж система арешту,опису і реалізації майна працює. І це тільки початок. В суди теж колись майже не подавали,хіба що ми ,боржники по оскарженню ВНН...

Назад
Угорі