Чи приїздить виконавча служба додому за місцем реєстрації (проживання)?

• Автор теми Автор теми Lerka28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 3K
Останнє редагування модератором:
В мене теж ,я не працюю офіційно,немаю ніякого майна на собі,все на чоловіка ,приписана з дитиною в батьків,переживаю , виконавець за 100 км від місця прописки ,в мене два вп і третє буде - два виконавці з одного міста

Я теж начиталася ,що можуть приїхати і колись приїздили ,щоб описувати майно , побутові речі по місцю реєстрації,хоча людина не була власником будинку,і тепер переживаю ,щоб не приперлися до батьків

Можливо навпаки що офіційно не можна стягнути,бо не працюю,майна немає,щоб якісь міри обтяження накласти,на чоловіка майно,я вже так розумію,що по закону не мають права ,то це його власність,от візьмуть приїдуть до батьків до місця прописки (((((((
Я тоже переживаю что приедут и отберут дом ,в котором я и мои дети прописаны

нащо загадувати наперед, придумати тут можуть що хоч, завтра скажуть за повітря платити)
Тим паче в такий час. Сьогодні майно є, завтра нема і без вп

Я тоже переживаю что приедут и отберут дом ,в котором я и мои дети прописаны
Вы лям одному кредитору задолжали? Есть закон есть теория есть практика. На практике это очень сложно изьять жилье

Пай може бути і за 15.
Так ,є такі випадки ,що виставляють пайову землю , оцінюють і виставляється на аукціоні,і тоді погашають вп і повертають різницю ,якщо така є боржнику

Так ,є такі випадки ,що виставляють пайову землю , оцінюють і виставляється на аукціоні,і тоді погашають вп і повертають різницю ,якщо така є боржнику
Були випадки коли швиденько продали. Не всі люди відслідковують

Були випадки коли швиденько продали. Не всі люди відслідковують
Ви ж розумієте скільки зараз вартує пай ,а люди нажаль втрачають за копійки,дуже жаль (((
В мене немає нічого,і поки є вп , незнаю можливо колись ,за декілька років розгребуся з цим всім ,а до цього часу, нічого на себе не оформлятиму

Ви ж розумієте скільки зараз вартує пай ,а люди нажаль втрачають за копійки,дуже жаль (((
В мене немає нічого,і поки є вп , незнаю можливо колись ,за декілька років розгребуся з цим всім ,а до цього часу, нічого на себе не оформлятиму
Єдина земля яку ми маємо біля кордону з рф. Вона не вартує нічого. Нажаль

в 50% випадків і лист не прийде. Більшість дізнаєтся про ВП з дії
У знайомого прийшло все навіть не рекомендованим листом а звичайним
Всі постанови окремо їхали
Кожен лист окремо
Просто не на пошті забрав,а в ящику

Назад
Угорі