Чи переходять борги до опікунів

• Автор теми Автор теми Baykonrr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Baykonrr

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Baykonrr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Діти довгий час беруть мікрозайми і програють гроші. Якщо визнати їх недієздатними і оформити опікунство:
1. Чи перейдуть їхні борги до мене, як опікуна?
2. Чи кредити які візьмуть після визнання недієздатності без моєї згоди (якщо зможуть взяти) стануть моїми. Дякую

Чи перейдуть їхні борги до мене, як опікуна?

Ну и что же Вы за опекун такой, что Ваши дети берут деньги в МФО и проигрывают их? За теми детьми, которые под опекой, возможно ещё больше приглядывать нужно чем за своими... Крч, долго рассказывать.

Что-то много всяких странных тем в последнее время на форуме появляться начало... Если это копирастеры работают, то пусть уже и теги добавляют, как на украинском, так и на русском языках. Вот тут пример, пользы больше приносит, поисковые боты любят такое.

Діти довгий час беруть мікрозайми і програють гроші. Якщо визнати їх недієздатними і оформити опікунство:
2. Чи кредити які візьмуть після визнання недієздатності без моєї згоди (якщо зможуть взяти) стануть моїми. Дякую
дети - это до 18 лет. разве МФО дают займы до 18ти?

Підстави є
Згоди не даю, що вони можуть брати, а діти давно повнолітні!!
Ну и что же Вы за опекун такой, что Ваши дети берут деньги в МФО и проигрывают их? За теми детьми, которые под опекой, возможно ещё больше приглядывать нужно чем за своими... Крч, долго рассказывать.

Что-то много всяких странных тем в последнее время на форуме появляться начало... Если это копирастеры работают, то пусть уже и теги добавляют, как на украинском, так и на русском языках. Вот тут пример, пользы больше приносит, поисковые боты любят такое.
Я не знаю, їм взагалі видадуть кредит в МФО, я ж запитую для прикладу. Чи є сенс визнавати їх недієздатними.

Я розумію про що Ви пишете. Та не всі батьки можуть винести постійні образи, колекторів і т.д. Питання стоїть в іншому!!!
Поменяйте симку.
А если бы вам мошенники названивали вы что бы делали?

Поменяйте симку.
А если бы вам мошенники названивали вы что бы делали
Питання чи можна вирішити надання мікрозаймів шляхом визнання особи недієздатною? І чи непереходять борги?

Я не знаю, їм взагалі видадуть кредит в МФО, я ж запитую для прикладу.

Выдают займы с 18 лет, при наличии ID-карты & Tax ID.

І чи непереходять борги?

Нет конечно. Более того, там просто бланковые обязательства... Это не как в ломбардах или при залоге чего-то там банкам.

Та не всі батьки можуть винести постійні образи, колекторів і т.д.

Не общайтесь с теми, кто звонит с незнакомых номеров... Поставьте GetContact на свой смартфон.

Питання чи можна вирішити надання мікрозаймів шляхом визнання особи недієздатною? І чи непереходять борги?
всипте їм краще добрячого ремня.. визнати недієздатними - це купити довідку у психлікарні, яка коштує дуже недешево + щороку треба поновляти

Питання чи можна вирішити питання надання мікрозаймів шляхом визнання особи недієздатною? І чи неереходять борги?
Ещё нужно доказать что в момент когда они их брали они были дееспособны или нет.....если они их уже брали.
И подопечные не имеют права без опекунов брать займы.
Не заморачивайтесь.
Пусть сами отвечают за свои долги.

всипте їм краще добрячого ремня

Так это... Бить нельзя.

И подопечные не имеют права без опекунов брать займы.

Быть может все эти МФО специально раздают деньги преследуя совершенно иные цели?

Вибачте,але хто погашає ті безкінечні мікрозайми?
"Дітям" перестануть давати кредити,якщо Ви їх перестанете погашати кожного разу.
Скільки ж тих "дітей",що прямо ад дітИ беруть мікрозайми і програють?

Так это... Бить нельзя.

Быть может все эти МФО специально раздают деньги преследуя совершенно иные цели?
Давайте будем придумывать домыслы.....
Конечно преследуют,потом выбить больше.

Baykonrr, і Вам у Вашій ситуації далеко не за кредити потрібно переживати...
Краще витягуйте дітей з лудоманії!
Це мені здається чи дійсно останнім часом лудоманія стає все більш масштабнішою проблемою??

Дуже цікаво. . А про майбутнє, крім відсутності боргів, ви подумали? Краще рятуйте дитину від ігрової залежності, а не шукайте таких шляхів.

Дуже цікаво. . А про майбутнє, крім відсутності боргів, ви подумали? Краще рятуйте дитину від ігрової залежності, а не шукайте таких шляхів.
В автора мабуть "репутація" на першому місці?А не те,що в дітей реально ігроманія і їм реально потрібне лікування.

Назад
Угорі