Чи переходять борги до опікунів

• Автор теми Автор теми Baykonrr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Ну так никто не будет ничего платить, если, к примеру, человек взял 1000 грн., а ему нарисовали 15000... Ок, без лишних слов и домыслов.
Но есть исключения....люди которые боятся смс и звонков.Ничего не поделаешь....

В автора мабуть "репутація" на першому місці?А не те,що в дітей реально ігроманія і їм реально потрібне лікування.
Здесь человек больше переживает или не прийдётся ему отдавать их долги....

Сегодня признают недееспособным, завтра не примут на работу и будут эти дети сидеть до гроба на вашей шеи.

Baykonrr, так как онлайн легко взять и дееспособность никто не проверяет....то в случае суда и того что вы будете отвечать за них как опекун,головная боль ляжет на вас.
Не знаю,але ідея автора з "недієздатністю дорослих діте" трохи маразматична:fffuuu:
Не немного.....а слишком?

Сегодня признают недееспособным, завтра не примут на работу и будут эти дети сидеть до гроба на вашей шеи.

О да... Я помню один лонгрид, в котором было написано, что человек в 2014 году сделал себе справку с той целью, чтобы не идти воевать на Восток Украины, а потом это ему несколько раз это вылазило боком, и при получении прав, и при устройстве на работу... Крч, категории A1, A, B получить можно, а на самосвале, автовышке, фуре, автобусе работать не разрешат.

Baykonrr, Ви добре зважили юридичні та практичні аспекти недієздатності і ії вплив на майбутнє?

Діти довгий час беруть мікрозайми і програють гроші. Якщо визнати їх недієздатними і оформити опікунство:
1. Чи перейдуть їхні борги до мене, як опікуна?
2. Чи кредити які візьмуть після визнання недієздатності без моєї згоди (якщо зможуть взяти) стануть моїми. Дякую
Я не впевна але напишу..Нашим Українським шарагам пофіг чи ти дієздатний чи ні,чи ти можеш платити чи ні,вони так на око перевіряють КІ і видають.а потім требують бешені відсотки..Те що ви тепер визнаєте їх не дієздатними думаю нічим не поможе.помойки і так будуть дзвонити.ви можете і так на словах сказати що вони хворі.кому ви видавали кредит,але то нічого не дасть,вони хочуть вибити гроші у кого завгодно хоч дієздатного хоч ні..
Репутація - наше все :facepalm:

Назад
Угорі