Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую,а то вже паніка...за 4 дні нарахували два тіла
нехай рахують, то незаконно.Дякую,а то вже паніка...за 4 дні нарахували два тіла
Сподіваюся що рано чи пізно все таки підуть на поступки,та чекати як я розумію ще довгонехай рахують, то незаконно.
За пів року мільйони нарахуютьнапевно з пивроку.
нет, это пугалки.За пів року мільйони нарахують
Дуже страшно,вже давненько на форумі,перечитала наче все ,але питань ще багато і страшно,не знаю що далі робити як вчинити, дзвінки не припиняються, зараз 3 МФО на простроченні і буде ще 5 як не з'їхати з розуму.....нет, это пугалки.
в мене селфи тихi.Дуже страшно,вже давненько на форумі,перечитала наче все ,але питань ще багато і страшно,не знаю що далі робити як вчинити, дзвінки не припиняються, зараз 3 МФО на простроченні і буде ще 5 як не з'їхати з розуму.....
Яке тіло? скільки прострочки?в мене селфи тихi.
Гарний стаж,за ці роки були якісь пропозиції, скільки дзвонили,кому дзвонили,?розкажіть будь ласка,а то після розмови мене досі трусить,почали вже у вайбер писатидесь тисяч 10, скоро 2 роки
Вибачте,та не могла наважитись написатиАнна @, пишете,що перечитали багато ,а не спілкуватись спробуйте. Таке ж на форумі пишуть практично в кожній темі. І не трястиме. Блокування невідомих на початку протермінувань дуже допомагає
Нема чого вибачатись,пишіть..читайте,запитуйте. Читайте щоденники ,це історії людейВибачте,та не могла наважитись написати
У Вас щодня нараховуються відсотки за протермінування. Порушуючи строки виконання свого зобовязання, Ви псуєте свою кредитну історію. Ви потрапляєте до реєстру боржників, що тягне за собою застосування юридичних дій з боку компанії.Нема чого вибачатись,пишіть..читайте,запитуйте. Читайте щоденники ,це історії людей
Ну таке пишуть всім. На смс я б Вам порадила взагалі не звертати увагу.У Вас щодня нараховуються відсотки за протермінування. Порушуючи строки виконання свого зобовязання, Ви псуєте свою кредитну історію. Ви потрапляєте до реєстру боржників, що тягне за собою застосування юридичних дій з боку компанії.
Ось що написали мені...