Анна @
Форумчанин
- Дописи
- 21
- Реакції
- 5
- Бали
- 3
Анна @ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
25т...4 дні нарахували вже 44Яке тіло? скільки прострочки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
25т...4 дні нарахували вже 44Яке тіло? скільки прострочки?
Я так розумію вони всі і всіх дістають,і ніяк на це повпливати не можливоНі,понти а от дістати сусідів дістануть,і почнеться терор.
Ніяк,тількі ігнорування дзвінківЯ так розумію вони всі і всіх дістають,і ніяк на це повпливати не можливо
Мабуть саме краще замінити сімку...Ніяк,тількі ігнорування дзвінків
Так,це теж норм варіантМабуть саме краще замінити сімку...
Надзвонюють кожні 5 хвМабуть саме краще замінити сімку...
Елементарно. Не спілкуватись з ними зовсім. І тим до кого дозвоняться робити те саме.Я так розумію вони всі і всіх дістають,і ніяк на це повпливати не можливо
Можете відключати телефон? Якщо так,то спробуйтеНадзвонюють кожні 5 хв
А в суд хтось подавав?Елементарно. Не спілкуватись з ними зовсім. І тим до кого дозвоняться робити те саме.
В мене за 5 років жодної телефонної бесіди з ними. Жодної.
Пропозицій вагон і тєлєга на пошту і у вайбер прилітало. і за 75% і навіть за 30% від тіла.
ЯА в суд хтось подавав?
Можливо їм заплатити ( чого вони і хочуть) але переважна більшість людей немає чим закривати їхні "хочу " тому два шляхи, перший пояснити ситуацію сусідам чи близьким як є,і що номера їх не вказували.І другий,казати що то шахраї ( і ви не в темі). Мінус в тому що нерви ваші попсують... Десь місяців через 7 - 8 закрите частинами за тіло.Я так розумію вони всі і всіх дістають,і ніяк на це повпливати не можливо
Боюся як на роботу дозвоняться,то звільнять скоріш за все,що робити не знаю
Я в свій час на початку протермінування підійшов до свого шефа і все пояснив як є : маю спірні питання по кредиту, відправляю в суд. Не хотять йти бо ні з чим, можуть дзвонити вам. Все. Мене зрозуміли і навіть підтримали. Звісно ваше начальство може бути не таке адекватне.Боюся як на роботу дозвоняться,то звільнять скоріш за все,що робити не знаю
Не знаю чи витримаю, зараз з дитиною в лікарні ,чоловік поки ми тут зібрав речі і пішов до мами,не витримав одіночества,як написав,і в мене ще ці кредити,не їм не сплю нерви як струна,як на довго мене вистачить не знаюМожливо їм заплатити ( чого вони і хочуть) але переважна більшість людей немає чим закривати їхні "хочу " тому два шляхи, перший пояснити ситуацію сусідам чи близьким як є,і що номера їх не вказували.І другий,казати що то шахраї ( і ви не в темі). Мінус в тому що нерви ваші попсують... Десь місяців через 7 - 8 закрите частинами за тіло.
От про це і думайте!Не знаю чи витримаю, зараз з дитиною в лікарні ,чоловік поки ми тут зібрав речі і пішов до мами,не витримав одіночества,як написав,і в мене ще ці кредити,не їм не сплю нерви як струна,як на довго мене вистачить не знаю

Справа в тому що начальства в мене багато саме головне взагалі в іншому місті після нього ще багато,я їх навіть в очі не бачила і не побачу,кому саме вони дозвоняться не вгадаєш,до кого йти...Я в свій час на початку протермінування підійшов до свого шефа і все пояснив як є : маю спірні питання по кредиту, відправляю в суд. Не хотять йти бо ні з чим, можуть дзвонити вам. Все. Мене зрозуміли і навіть підтримали. Звісно ваше начальство може бути не таке адекватне.
То і не йдіть. Нема чого перейматись речами, які змінити на даному етапі ви не в силі. Можливо і не будуть дзвонити. Просто підготуйте що будете казати в такому випадку.Справа в тому що начальства в мене багато саме головне взагалі в іншому місті після нього ще багато,я їх навіть в очі не бачила і не побачу,кому саме вони дозвоняться не вгадаєш,до кого йти...
Бережіть здоров'я,так буде морально важко, психологічно тиснутиме але нічого поганого не станеться. Це не кінець світу. Варто набратися терпіння. У мене теж ці кредити, чого тільки не було,але зараз якось всеодно, єдине що не знаю чи буде виконавче провадження і суд чи ні. Адже не можу я віддати всим і відразу. Зараз пріоритет власне здоров'я, тому і ви зосередьтеся на собі та дитині ,а чоловік ваш слабак,от і все,не втрачайте віри,все буде добре, треба трохи почекати .Не знаю чи витримаю, зараз з дитиною в лікарні ,чоловік поки ми тут зібрав речі і пішов до мами,не витримав одіночества,як написав,і в мене ще ці кредити,не їм не сплю нерви як струна,як на довго мене вистачить не знаю