Чи можуть селфікредит на 4 день прострочки подати до суду?

• Автор теми Автор теми Анна @
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 3K

Анна @

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
5
Бали
3
Анна @ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи можуть селфі на 4 день прострочки подати до суду?

Останнє редагування модератором:
нет, это пугалки.
Дуже страшно,вже давненько на форумі,перечитала наче все ,але питань ще багато і страшно,не знаю що далі робити як вчинити, дзвінки не припиняються, зараз 3 МФО на простроченні і буде ще 5 як не з'їхати з розуму.....

Дуже страшно,вже давненько на форумі,перечитала наче все ,але питань ще багато і страшно,не знаю що далі робити як вчинити, дзвінки не припиняються, зараз 3 МФО на простроченні і буде ще 5 як не з'їхати з розуму.....
в мене селфи тихi.

десь тисяч 10, скоро 2 роки
Гарний стаж,за ці роки були якісь пропозиції, скільки дзвонили,кому дзвонили,?розкажіть будь ласка,а то після розмови мене досі трусить,почали вже у вайбер писати

у мене нова симкарта, просто пропонували тило кредиту. налаштуйте безопасность у вайбери, не нервуйте.

Анна @, пишете,що перечитали багато ,а не спілкуватись спробуйте. Таке ж на форумі пишуть практично в кожній темі. І не трястиме. Блокування невідомих на початку протермінувань дуже допомагає

я ранiше спилкувалася, так казали десь позичте , та нi , думаю, нi.

Анна @, пишете,що перечитали багато ,а не спілкуватись спробуйте. Таке ж на форумі пишуть практично в кожній темі. І не трястиме. Блокування невідомих на початку протермінувань дуже допомагає
Вибачте,та не могла наважитись написати

Нема чого вибачатись,пишіть..читайте,запитуйте. Читайте щоденники ,це історії людей
У Вас щодня нараховуються відсотки за протермінування. Порушуючи строки виконання свого зобовязання, Ви псуєте свою кредитну історію. Ви потрапляєте до реєстру боржників, що тягне за собою застосування юридичних дій з боку компанії.
Ось що написали мені...

У Вас щодня нараховуються відсотки за протермінування. Порушуючи строки виконання свого зобовязання, Ви псуєте свою кредитну історію. Ви потрапляєте до реєстру боржників, що тягне за собою застосування юридичних дій з боку компанії.
Ось що написали мені...
Ну таке пишуть всім. На смс я б Вам порадила взагалі не звертати увагу.

Назад
Угорі