fargo
Перевірений
- Дописи
- 18495
- Реакції
- 43791
- Бали
- 7215
fargo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
та ки да!Прям интервью?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та ки да!Прям интервью?
да, по скайпу, с представителем компанииПрям интервью?
тогда это реально если карантин не помешает!ваще круизники вроде работать со второго полугодия только начнут....Нет Costa
Удачи вам в вашем деле!да, по скайпу, с представителем компании
Я у нее спросил, она сказала что где-то с марта начнут собирать всех. Впринципе как и я работал на TUI, контакты по 8 месяцев)тогда это реально если карантин не помешает!ваще круизники вроде работать со второго полугодия только начнут....
спасибо)Удачи вам в вашем деле!
по 8 много конечно!плюс жить по 4 человека в маленькой каюте....Я у нее спросил, она сказала что где-то с марта начнут собирать всех. Впринципе как и я работал на TUI, контакты по 8 месяцев)
спасибо)
Ну 8 месяцев мне нормально, 4 человека нормально, если конечно не найдется одного идиота) но такого не было)по 8 много конечно!плюс жить по 4 человека в маленькой каюте....
один плюс это наличие интернационального женского пола...Ну 8 месяцев мне нормально, 4 человека нормально, если конечно не найдется одного идиота) но такого не было)
И не говори) Я помню на TUI одна ходила из блока к себе, в трусах одних, филипинка)один плюс это наличие интернационального женского пола...
Гуцулка не нагоняй мракобесию... шо значит "вручну" ... млять, перетинав і буду і ніяка шняга не заборонитьЗ 1 січня міняються правила перетину кордону. Тепер вам потрібно заповнити заявку он-лайн, заплатити 7 євро, і система автоматично дає вам відповідь, якщо немає перешкод для перетину. Якщо щось не так, то заявку вже будуть перевіряти вручну
Значить, що доперевіряє спеціаліст, і дає відповідь. І усьоГуцулка не нагоняй мракобесию... шо значит "вручну" ... млять, перетинав і буду і ніяка шняга не заборонить
Але Ви забули додати- той спеціаліст- з єврозони, а не з України, і йому плювати,що ви якійсь конторі щось винніЗначить, що доперевіряє спеціаліст, і дає відповідь. І усьо
Це 100%Але Ви забули додати- той спеціаліст- з єврозони, а не з України, і йому плювати,що ви якійсь конторі щось винні
А до чого тут контори???? Це стусується людей, яким з якихось причин заборнонено виїзд. А вони не в курсі, і щоб не отримати відмову на кордоні, вони відразу отримають відповідь он-лайн)Але Ви забули додати- той спеціаліст- з єврозони, а не з України, і йому плювати,що ви якійсь конторі щось винні
Трохи не так, заборону на виїзд з України відпрацьовує наша пограничної міграційна служба.А до чого тут контори???? Це стусується людей, яким з якихось причин заборнонено виїзд. А вони не в курсі, і щоб не отримати відмову на кордоні, вони відразу отримають відповідь он-лайн)
Ну так, в'їзд) бо шось я причепилася до слова виїзд...мабуть, того що линяти пора звідси)))))))Трохи не так, заборону на виїзд з України відпрацьовує наша пограничної міграційна служба.
А от заборону на в'їзд до Європи- оця нова контора. А то понаїзджають різні...і капості роблять.