Чи можна виїхати за кордон, якщо борги в МФО?

• Автор теми Автор теми Error_404
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 558
  • Перегляди Перегляди 40K
тогда это реально если карантин не помешает!ваще круизники вроде работать со второго полугодия только начнут....
Я у нее спросил, она сказала что где-то с марта начнут собирать всех. Впринципе как и я работал на TUI, контакты по 8 месяцев)
Удачи вам в вашем деле!
спасибо)

Я у нее спросил, она сказала что где-то с марта начнут собирать всех. Впринципе как и я работал на TUI, контакты по 8 месяцев)

спасибо)
по 8 много конечно!плюс жить по 4 человека в маленькой каюте....

по 8 много конечно!плюс жить по 4 человека в маленькой каюте....
Ну 8 месяцев мне нормально, 4 человека нормально, если конечно не найдется одного идиота) но такого не было)

Ну 8 месяцев мне нормально, 4 человека нормально, если конечно не найдется одного идиота) но такого не было)
один плюс это наличие интернационального женского пола...

З 1 січня міняються правила перетину кордону. Тепер вам потрібно заповнити заявку он-лайн, заплатити 7 євро, і система автоматично дає вам відповідь, якщо немає перешкод для перетину. Якщо щось не так, то заявку вже будуть перевіряти вручну
Гуцулка не нагоняй мракобесию... шо значит "вручну" ... млять, перетинав і буду і ніяка шняга не заборонить

Надеюсь Costa заходит в Америку, а то Болеарские Острова мне надоели
мои последнии карыта, второе уже на разборке в Индии)
Кто еще может поделиться опытом?
Бамп
Ну что?
бамп

Вкладення

• images.webp
    images.webp
    28.5 Кб · Перегляди: 69
  • unnamed.webp
    unnamed.webp
    41.5 Кб · Перегляди: 36
Останнє редагування:
Пока вам не заборонить суд і ви не попаде в базу, що вас неможна випускать то можете смілово їхати куда вам захочеться

Але Ви забули додати- той спеціаліст- з єврозони, а не з України, і йому плювати,що ви якійсь конторі щось винні
А до чого тут контори???? Це стусується людей, яким з якихось причин заборнонено виїзд. А вони не в курсі, і щоб не отримати відмову на кордоні, вони відразу отримають відповідь он-лайн)

А до чого тут контори???? Це стусується людей, яким з якихось причин заборнонено виїзд. А вони не в курсі, і щоб не отримати відмову на кордоні, вони відразу отримають відповідь он-лайн)
Трохи не так, заборону на виїзд з України відпрацьовує наша пограничної міграційна служба.
А от заборону на в'їзд до Європи- оця нова контора. А то понаїзджають різні...і капості роблять.

Трохи не так, заборону на виїзд з України відпрацьовує наша пограничної міграційна служба.
А от заборону на в'їзд до Європи- оця нова контора. А то понаїзджають різні...і капості роблять.
Ну так, в'їзд) бо шось я причепилася до слова виїзд...мабуть, того що линяти пора звідси)))))))

Здравствуйте, скажите пожалуйста, если открытые МФО, год просрочки. Я могу ли я выезжать за границу ? Будут ли с этим проблемы ?!
Еще скажите пожалуйста как ведут себя гоуфингоу. Расселает смс и звонит родным , что будет дальше .

Назад
Угорі