Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую,пробую домовитись ,поки ніяк ,хоче кредит взятий ще жо війни, вже не знаю ,як з ними говоритиStella,
![]()
CreditKasa - Закрила Кредиткасу за суму, меншу ніж тіло
Сьогодні закрила ще одну шаражку - КредитКасу. Ще до війни були пролонгації. Проплачено було, звичайно, набагато більше... Під час війни все затихло. Але я потрохи намагалась щось закривати по цим МФО (десь за тіло, десь за півтіла, десь і з невеликими відсотками). КредитКаса запропонувала...anticollector.ua
А может не стоит с ними говорить. У меня кредит взят до войны. Не разговариваю с ними, предлагали 80% от тела))Дякую,пробую домовитись ,поки ніяк ,хоче кредит взятий ще жо війни, вже не знаю ,як з ними говорити
Справа в тому,що хочу закрити і забути,скоріше хочеться позбутись їх)А может не стоит с ними говорить. У меня кредит взят до войны. Не разговариваю с ними, предлагали 80% от тела))
Странно, что за всё время вам ниразу не предлагали за тело и даже меньше. Притом что кредит до военный. Ждите они раз в пару месяцев, предлагают меньше тела.Справа в тому,що хочу закрити і забути,скоріше хочеться позбутись їх)
Вони пропонували на початку війни,але тоді було точно не до них,а зараз я вже й не проти закрити,то вони морозяться)Странно, что за всё время вам ниразу не предлагали за тело и даже меньше. Притом что кредит до военный. Ждите они раз в пару месяцев, предлагают меньше тела.
Ну тогда морозьтесь и вы. Какая разница, сейчас закрыть или чуть позже. Они увидели вашу заинтересованность, поэтому и не хотят только тело))Вони пропонували на початку війни,але тоді було точно не до них,а зараз я вже й не проти закрити,то вони морозяться)
Ну Ви праві,значить ще поігнорю,просто я помітила ,що вони активно по судах почали бігати,то хотілося б якось лояльно)Ну тогда морозьтесь и вы. Какая разница, сейчас закрыть или чуть позже. Они увидели вашу заинтересованность, поэтому и не хотят только тело))
Они бегают в основном по новым договорамНу Ви праві,значить ще поігнорю,просто я помітила ,що вони активно по судах почали бігати,то хотілося б якось лояльно)
Можливо,почекаю 8 березня, в них обично до свят "шалені знижки"Они бегают в основном по новым договорам
Тільки сьогодні їм дзвонила.З тіла 2000 хотять захмарну суму.За тіло сказали-НІВсім доброго дня,чи в когось вдавалось домовитись з Кредит Касою за тіло кредиту?
Я теж надіюсь,що обійдеться і до суду не дотягнуть.Ну тогда морозьтесь и вы. Какая разница, сейчас закрыть или чуть позже. Они увидели вашу заинтересованность, поэтому и не хотят только тело))
Так свято вже 25 лютого,час збирати знижкиМожливо,почекаю 8 березня, в них обично до свят "шалені знижки"![]()
В мене тіло 3000,хочуть 31000,думаю трохи забагато хочуть)Тільки сьогодні їм дзвонила.З тіла 2000 хотять захмарну суму.За тіло сказали-НІ
Я теж надіюсь,що обійдеться і до суду не дотягнуть.
Так свято вже 25 лютого,час збирати знижки
Їхнє хочу занадто жирне.А протермінування яке?У мене більше 2-х роківВ мене тіло 3000,хочуть 31000,думаю трохи забагато хочуть)
в мене також,навіть виходить вже 2,5 роки,я думала ,що вдасться домовиться,але бачу що поки не виходитьЇхнє хочу занадто жирне.А протермінування яке?У мене більше 2-х років
хоча я читала тут щоденники форумчан,то можна спробувати довбати листами на електронну пошту,можливо так щось вийдев мене також,навіть виходить вже 2,5 роки,я думала ,що вдасться домовиться,але бачу що поки не виходить
Думаю,ще багато від спеціаліста ,який з вами працює ,залежить.Хтось гімнистий,атдехто іде на якісь розмови.Від чого це у них залежить,цікаво...в мене також,навіть виходить вже 2,5 роки,я думала ,що вдасться домовиться,але бачу що поки не виходить
хоча я читала тут щоденники форумчан,то можна спробувати довбати листами на електронну пошту,можливо так щось вийде
а Вам що кажуть,сьогодні внести повну суму?у Вас яка ,якщо не секрет?Думаю,ще багато від спеціаліста ,який з вами працює ,залежить.Хтось гімнистий,атдехто іде на якісь розмови.Від чого це у них залежить,цікаво...
Решение про тело и прочие скидки принимают не звонилки, они ничего не решают. Как их руководство скажет, так и будет. От вас они видят активность, вот и хотят срубить по максимуму, вот и всёДумаю,ще багато від спеціаліста ,який з вами працює ,залежить.Хтось гімнистий,атдехто іде на якісь розмови.Від чого це у них залежить,цікаво...
Не знаю,що і хто у них там приймає.Але на уступки не ідутьРешение про тело и прочие скидки принимают не звонилки, они ничего не решают. Как их руководство скажет, так и будет. От вас они видят активность, вот и хотят срубить по максимуму, вот и всё
Вони хотять із тіла 2000 майже 15.Ну це ж кримінал якийсь.Рекітіри як у 90-х.а Вам що кажуть,сьогодні внести повну суму?у Вас яка ,якщо не секрет?
Может вам не хотят делать уступки, не знаю. Мне предлагали меньше чем тело и другим форумчанам тоже))Не знаю,що і хто у них там приймає.Але на уступки не ідуть