CreditKasa Чи можна домовитись з Кредит Касою за тіло?

• Автор теми Автор теми Stella
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K

Stella

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
17
Бали
283
Stella не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня,чи в когось вдавалось домовитись з Кредит Касою за тіло кредиту?

Stella,

Stella,
Дякую,пробую домовитись ,поки ніяк ,хоче кредит взятий ще жо війни, вже не знаю ,як з ними говорити

Дякую,пробую домовитись ,поки ніяк ,хоче кредит взятий ще жо війни, вже не знаю ,як з ними говорити
А может не стоит с ними говорить. У меня кредит взят до войны. Не разговариваю с ними, предлагали 80% от тела))

А может не стоит с ними говорить. У меня кредит взят до войны. Не разговариваю с ними, предлагали 80% от тела))
Справа в тому,що хочу закрити і забути,скоріше хочеться позбутись їх)

Справа в тому,що хочу закрити і забути,скоріше хочеться позбутись їх)
Странно, что за всё время вам ниразу не предлагали за тело и даже меньше. Притом что кредит до военный. Ждите они раз в пару месяцев, предлагают меньше тела.

Странно, что за всё время вам ниразу не предлагали за тело и даже меньше. Притом что кредит до военный. Ждите они раз в пару месяцев, предлагают меньше тела.
Вони пропонували на початку війни,але тоді було точно не до них,а зараз я вже й не проти закрити,то вони морозяться)

Вони пропонували на початку війни,але тоді було точно не до них,а зараз я вже й не проти закрити,то вони морозяться)
Ну тогда морозьтесь и вы. Какая разница, сейчас закрыть или чуть позже. Они увидели вашу заинтересованность, поэтому и не хотят только тело))

Ну тогда морозьтесь и вы. Какая разница, сейчас закрыть или чуть позже. Они увидели вашу заинтересованность, поэтому и не хотят только тело))
Ну Ви праві,значить ще поігнорю,просто я помітила ,що вони активно по судах почали бігати,то хотілося б якось лояльно)

Всім доброго дня,чи в когось вдавалось домовитись з Кредит Касою за тіло кредиту?
Тільки сьогодні їм дзвонила.З тіла 2000 хотять захмарну суму.За тіло сказали-НІ
Я теж надіюсь,що обійдеться і до суду не дотягнуть.
Можливо,почекаю 8 березня, в них обично до свят "шалені знижки"😂
Так свято вже 25 лютого,час збирати знижки

Тільки сьогодні їм дзвонила.З тіла 2000 хотять захмарну суму.За тіло сказали-НІ

Я теж надіюсь,що обійдеться і до суду не дотягнуть.

Так свято вже 25 лютого,час збирати знижки
В мене тіло 3000,хочуть 31000,думаю трохи забагато хочуть)

Їхнє хочу занадто жирне.А протермінування яке?У мене більше 2-х років
в мене також,навіть виходить вже 2,5 роки,я думала ,що вдасться домовиться,але бачу що поки не виходить
в мене також,навіть виходить вже 2,5 роки,я думала ,що вдасться домовиться,але бачу що поки не виходить
хоча я читала тут щоденники форумчан,то можна спробувати довбати листами на електронну пошту,можливо так щось вийде

хоча я читала тут щоденники форумчан,то можна спробувати довбати листами на електронну пошту,можливо так щось вийде
Думаю,ще багато від спеціаліста ,який з вами працює ,залежить.Хтось гімнистий,атдехто іде на якісь розмови.Від чого це у них залежить,цікаво...

Думаю,ще багато від спеціаліста ,який з вами працює ,залежить.Хтось гімнистий,атдехто іде на якісь розмови.Від чого це у них залежить,цікаво...
а Вам що кажуть,сьогодні внести повну суму?у Вас яка ,якщо не секрет?

Решение про тело и прочие скидки принимают не звонилки, они ничего не решают. Как их руководство скажет, так и будет. От вас они видят активность, вот и хотят срубить по максимуму, вот и всё

Решение про тело и прочие скидки принимают не звонилки, они ничего не решают. Как их руководство скажет, так и будет. От вас они видят активность, вот и хотят срубить по максимуму, вот и всё
Не знаю,що і хто у них там приймає.Але на уступки не ідуть
а Вам що кажуть,сьогодні внести повну суму?у Вас яка ,якщо не секрет?
Вони хотять із тіла 2000 майже 15.Ну це ж кримінал якийсь.Рекітіри як у 90-х.

Назад
Угорі