CreditKasa Чи можна домовитись з Кредит Касою за тіло?

• Автор теми Автор теми Stella
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
У вашому випадку комусь продали?
Касса взагалі ніколи нікому не продає. Вони лише дають на обдзвон. Давали свс, фінтехколлект, фактору, дебфорту і ще комусь, вже не пам'ятаю. Але яка мені різниця хто дзвонить, я ні з ким не спілкуюся)

Касса взагалі ніколи нікому не продає. Вони лише дають на обдзвон. Давали свс, фінтехколлект, фактору, дебфорту і ще комусь, вже не пам'ятаю. Але яка мені різниця хто дзвонить, я ні з ким не спілкуюся)
Ок дякую за відповідь!
У мене на них скарга в НБУ написана телефонували більше 4 разів на день тепер від них тиша незнаю чого далі оікувати!

Всім доброго дня,чи в когось вдавалось домовитись з Кредит Касою за тіло кредиту?
Можно. Но не ждите меньше. Предлагают за тело. Потом, как правило продают
В смс пишут передано Укркредитфинанс. Но как и по какому договору-непонятно. Нет документов-нет факта продажи. Но, может сами ходят в суд. Кто знает

Останнє редагування:

В смс пишут передано Укркредитфинанс. Но как и по какому договору-непонятно. Нет документов-нет факта продажи. Но, может сами ходят в суд. Кто знает
Укркредитфінанс то і є Кредит Каса
На третьому році пропонують 80% тіла

Вкладення

• Screenshot_20240220_235717_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20240220_235717_Samsung Internet.webp
    208.1 Кб · Перегляди: 72
Назад
Угорі