CreditKasa Чи можна домовитись з Кредит Касою за тіло?

• Автор теми Автор теми Stella
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
Может вам не хотят делать уступки, не знаю. Мне предлагали меньше чем тело и другим форумчанам тоже))
Ну стягувати 2000 гривень-певне для них не рентабельно.Може почекаю ще

Чем больше вы с ними будете общаться, тем дольше не будут ничего предлагать. Полный мороз - через 3-6 месяцев предложат. Я с ними не общаюсь вообще. Предлагают закрыть за 80 процентов от тела

Чем больше вы с ними будете общаться, тем дольше не будут ничего предлагать. Полный мороз - через 3-6 месяцев предложат. Я с ними не общаюсь вообще. Предлагают закрыть за 80 процентов от тела
Думаю,як кому повезе.

Думаю,як кому повезе.
Не в везінні справа. Поки ви їм будете дзвонити самі, вони на поступки не підуть ніколи. Та і кому там дзвонити? Головам говорящім, які нічого не рішають?немає сенсу. Максимум - можна писати їм на почту електронну. Але 100 відсотковий метод, особливо по довоєнному кредиту - просто ігнор.

Странно, что за всё время вам ниразу не предлагали за тело и даже меньше. Притом что кредит до военный. Ждите они раз в пару месяцев, предлагают меньше тела.
ДА ПО НОВІМ ДОГОВОРАМ НА 300 дней они с 10к делают 100 и подают в суд , и часто виграють , то в вас старий договір , предложат полюбому мньше тіла , по новим нажаль вони рвуть и мечуть у судах
Не в везінні справа. Поки ви їм будете дзвонити самі, вони на поступки не підуть ніколи. Та і кому там дзвонити? Головам говорящім, які нічого не рішають?немає сенсу. Максимум - можна писати їм на почту електронну. Але 100 відсотковий метод, особливо по довоєнному кредиту - просто ігнор.
не звонил пару років и не спилкувався , закрил потим за меньше тіла по ихней иницеативі

ДА ПО НОВІМ ДОГОВОРАМ НА 300 дней они с 10к делают 100 и подают в суд , и часто виграють , то в вас старий договір , предложат полюбому мньше тіла , по новим нажаль вони рвуть и мечуть у судах
В курсе про новые договора. У автора темы довоенный кредит по старому договору, поэтому ей тоже должны предложить меньше тела.

В курсе про новые договора. У автора темы довоенный кредит по старому договору, поэтому ей тоже должны предложить меньше тела.
у меня тоже кредит с декабря 2021 года, но там срок указан 300 дней, суд уже был

Мені сьогодні надіслали про підключення АО «Юридичний стимул». В самій КК не йдуть на поступки, і сказали, що будуть подавати в суд. Взято 7000 грн 09.12.2023., здійснив лише перші дві оплати, і пішов в прострочку. Зараз 11603 грн. за дострокове закриття.
IMG_0084.webp

Мені сьогодні надіслали про підключення АО «Юридичний стимул». В самій КК не йдуть на поступки, і сказали, що будуть подавати в суд. Взято 7000 грн 09.12.2023., здійснив лише перші дві оплати, і пішов в прострочку. Зараз 11603 грн. за дострокове закриття.
IMG_0084.png
В КредитКассі на поступки і не підуть. А Юридичний Стимул ще не раз Вам таке пришле)))

Можуть вони по дороговорі на 300 днів тіло 2к подати до суду?

Ого, а на тіло йдуть з часом?
Ну, це якщо Вам пощастить)))
В такому випадку просто збирати кошти на закриття і не боятися їхніх лякалок?
Лякалок їх боятись, звісно, не треба, але ж на закриття чого Ви зібрались кошти збирать?))) Проценти то ніхто не відміняв)))) Гроші збирайте в любому випадку, а на закриття чи на адвоката вони підуть - час покаже)))))

Протермінування приблизно місяця чи є сенс пропонувати їм тіло плюс 1к? З ними не спілкуюсь вроді як ще нікому не продали.
В мене 2 місяці, тіло 24к, на момент виходу в протермінування вже було нараховано 29к, навіть не хочу уявляти, яка там сума зараз)))) Судячи з дописів форумчан, на домовленності з ініціативи позичальника вони вперто не йдуть, тому тут два варіанти: або повний ігнор і вони самі щось запропонують, або повний ігнор - і до зустрічі в суді))))

Протермінування приблизно місяця чи є сенс пропонувати їм тіло плюс 1к? З ними не спілкуюсь вроді як ще нікому не продали.
Звісно через місяць немає сенсу. Мені десь після року запропонували менше тіла

Назад
Угорі